Yeni aldığım 95 gt vectrama ilk olarak ufak çapta birşeyler yapmak istiyorum

kskaydın79

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Benim canım vectrama aksesuar yapmak istiyorum

elinde benim model veya kasasından olan arkadaslar varsa bana tiyo veya yardımda bulunabilirmi acaba?

Şimdiden teşekkürler

fotoda olabilir

---------------------------
Aydın TOKBAŞ
aydintokbas@mynet.com

arkadaşım vecra gt ile oynama derim. kasası cok güzel ve oturaklı bir araç. Bence sadece film çektir. ve jantla lastipini değiltir.farlarını değiştirmeden mevcut taslara x-enon taktır. araç süper olur. bende 97 gsi var.senin aracın benimkinden daha oturaklı. o nedenle fibere hiç girme derim.

Yay ve jant yap eğer dış görünüşü değiştirmel istiyorsan, birde film çekersin cama, angel far alabilirsin, stoplara siyah boya ile ince bi kat atarsın, egzoz yaparsın. Bunlar abartmadan aracı daha şık hale getirir. Ne renk araba gri sanırım? Bende KSK'denim, tanışalım bir gün..

o güzelim arabayla oynanır mı hiç... asaleti sadeliğinde... hele jantlara hiç bulaşma derim.. öyle bi jant hangi arabada var..

gt ler motor bakımından 2ye ayrılıyo 2side 2.0 motor ama birisisinde doch motoru var digerinde ecotec motor var eger aracta doch mototr varsa zaten 150 bg gücünde motorla oynamana gerek yok bi egzos takarsın yeter ama arac ecotec motora sahipse egzos manifoldunu degiştir bi hedris tak birde performans egzosu olay biter bide sport hava filtresi taktınmı tam bi canavar olur... dısını ise kendi zevkine göre ayarlarsın jant film farlara aracın renginde kaş filan ön panjuruda arac rengine göre telli panjurlar var onlardan taktınmı alsana 10 numara makine sana kalmış sayın abim

Geri