yeni astra 1.3 dizel sport kalkışlarda gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkin1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkin1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
kalkışlarda gelen bir ses var vuuuvvvvv diye . beni çıldırtıyor arabadan soğudum servise sordum normal diyolar çıldıracam böyle bir sorunu olan varmı yazabilirmi

Ynt: yeni astra 1.3 dizel sport kalkışlarda gelen ses

berkin link' Alıntı:
kalkışlarda gelen bir ses var vuuuvvvvv diye . beni çıldırtıyor arabadan soğudum servise sordum normal diyolar çıldıracam böyle bir sorunu olan varmı yazabilirmi
Aracımı teslim alırken ilk kalkışımda bahsettiğiniz sesi duydum, sonrasındaki 47bin km boyunca ses yok.

o ses turbodan geliyor 1800 devirde gelir özellikle 2.viteste duyarsınız normal :)

sesin bir videosunu çekebilirseniz belki yardımcı olunabilir. Ancak geçen yine bu forumda bir arkadaşın aracının motorundan gelen ıslık sesine benzer bir ses vardı en son ne yapıldı bu konuda bilmiyorum ama o konu forumda var. şu ana bulamadım.

berkin link' Alıntı:
Dizellerde bu ses normal. Hepsinde var.

bende gelen sesi merak ettim benim hiç dikkatimi çekmedi bugüne dek. bir video çekebilirseniz çok daha net olacaktır sorununuzu anlamamız

Azıcık devirli kaldırın aracı ses gelmez.

Geri