yeni astra enjoy active

fatihialemm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
herkese slmlar. 2 Temmuzda yeni aracımı aldım. şu an aracı tanıma aşamasındayım. adanadan tokata getirdim arcımı 6,5 lt yakıt ortalaması. birinci merak ettiğim bu normal mi. en önemlisi konuda bu modelde bluetooth yok zannediyordum direksiyonda bluetooth işaretleri var. birde sport modeliyle enjoy active modeli arasında kalmıştım sonunda fiyat daha cazip olduğu  için enjoy active aldım. araçtan cantlar hariç şu ana kadar memnunum. calarında tiitanyum görüntüsü hoşuma gitmiyor o kadar. teşekkürler şimdiden.

Ynt: yeni astra enjoy active

Araciniz hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz sürüsler.

Sehirlerarasi yolda ortalama 120 kmh icin 6.5 lt normaldir.90 kmh a kadar 5 lt degerlerini görebilirsiniz.

Direksiyonlar her modelde ayni oldugu icin cosmo disindakilerde telefon tuslari calismaz.

fatihialemm link' Alıntı:
herkese slmlar. 2 Temmuzda yeni aracımı aldım. şu an aracı tanıma aşamasındayım. adanadan tokata getirdim arcımı 6,5 lt yakıt ortalaması. birinci merak ettiğim bu normal mi. en önemlisi konuda bu modelde bluetooth yok zannediyordum direksiyonda bluetooth işaretleri var. birde sport modeliyle enjoy active modeli arasında kalmıştım sonunda fiyat daha cazip olduğu  için enjoy active aldım. araçtan cantlar hariç şu ana kadar memnunum. calarında tiitanyum görüntüsü hoşuma gitmiyor o kadar. teşekkürler şimdiden.

֖ncelikle aramıza hoşgeldiniz ve aracınız hayırlı olsun... Sanırım birkaç  mesaj sonra yöneticilerimiz önce kendinizi tanıtmanızı rica edecektir.

Benim ricam ise:

֖nce bir nefes alın:) Aracınızın motor seçeneği, şanzıman (oto - manuel), yol şartları, hızınız vb. bilgilerinizi ve hatta ''maşallah'' demek için bir fotoğrafını paylaşırsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz...

hafta sonu resmini koyacağım kısmetse. üzüldüm şimdi bluetooth olayına neyse hayırlısı artık. teşekkürler cvplar için.

Hoşgeldiniz....

Aracınız hayırlı olsun....

welllcommee 

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun..

hayırlı olsun..

Hayırlı olsun.

fatihialemm link' Alıntı:
hafta sonu resmini koyacağım kısmetse. üzüldüm şimdi bluetooth olayına neyse hayırlısı artık. teşekkürler cvplar için.

bi navi taktırırsınız onun bluesunu tutarsınız işlem tamam olur :) bende cyclone var bluetooth aktif  cooll

ne kadara aldınız acaba herhengi bir indirim falan  yaptılar mı liste fiyatı üzerinden ankarada pek yapmıyorlarda

Geri