Yeni Astra Fiyat Farkı ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erray00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erray00

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bi konuda sizden bilgi almak istiyorum istanbulda kaçtane bayi varsa aradım astra cosmo 1.3 cdti için verdikleri fiyat 56500 tl ama tekirdağı aradığımda 60000 edirneyi aradığımda ise 61000 tl fiyat söylendi. Tekirdağdaki bayiye neyden kaynaklanıo bu kadar fiyat farkı dediğimde ise onlar faturası kesilmiş araçlar 2011 model olabilir dedi ama istanbuldakine tekrar sorduğumda 2012 dedi acaba bu konuya açıklık getirebilecek yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıı??

Çok ilginç. Farklı taban fiyatları olması?

aynen hemde 3 4 binlik bariz bi fark var.

Bayilerin standart bir fiyatı var diye biliyorum.Ondan aşağı satabiliyor ama yukarı satamıyor...

Bayilerin standart bir fiyatı var diye biliyorum.Ondan aşağı satabiliyor ama yukarı satamıyor...

Malesef satanlar var. Örnek malatya Renault Megane 3 Full için 56Bin gibi bir fiyat çekerken arkadaşım 51,750'ye samsundan aldı. Araç 2012 model.Birçok ilde fiyat değişiyor.

babamın çalıştığı yerin 7 şubesi var %8 iskonto hakkı var dükkanların kimi %3 düşerken kimi % 5 düşürüyor buda aynı bir durum bayi iskonto miktarını yapmasına bağlı...

Bayinin büyüklüğüne satış oranına göre fiyat farkı oluyor ben aracımı İstanbuldan aldım. Tekirdağ'dan 2000 tl daha ucuza...

Fiyat farkı var maalesef. istanbul'da daha ucuz. belki nakliye ücreti falan koyuyodur trakya tarafında. ama bayiden bayiye değişiyor. zaten almak niyetiyle gidince kafadan 1000-1500 arası indiriyorlar.

bayinin alım gücü ne kadarsa o kadar indirim yaparlar. fabrikadan bir seferde ne kadar çok araç sipariş verirseniz o kadar düşük fiyatlı alırsınız aracı. haliyle ben 1000 aracı tanesi 50000 liradan alırım siz 250 aracı tanesi 52000 liradan alırsınız. ben sizin fabrikadan aldığınız fiyata müşteriye satarım.

kafalarına göre fiyat veriyorlar

Geri