Yeni Astra Gündüz Ledi Sorunu

ahmetismet

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba,sıfır 2013 model astra hb 1.4 turbo sport otomatik aracım var. Bugun markete gittim, marketten çıktığımda aracın sol ön gunduz ledlerinin yandığını gördüm. Garibime gitti, aracı kitlemiştim, ancak herhalde sis olduğundan ön sisler açıktı park ederken(bir ilgisi var mı bilmiyorum). Sonra eve geldim, aracı kitledim düzeldi, söndü gündüz ledleri. Neden böyle olmuş olabilir? Sonradan yine böyle yanık kalırda aküyü yer uğraşırım diye korkuyorum...

Ynt: Yeni Astra Gündüz Ledi Sorunu

kotağı çıkardıktan sonra sinyal verdiğiniz yerin ön arka park lambaları yanar. neredeyse tüm alman araçlarının ortak özelliğidir

Led ürünlerde olabiliyor böyle bazen, çektiği akım çok düşük olduğu için araç kapatıldıktan sonra kısa bir süre daha yanmaya devam edebiliyor. Normal araç ışıklarını da led ile değiştirdiğimizde bizlerinde başına geliyor plaka ve iç aydınlatmalarda

Cosmo link' Alıntı:
kotağı çıkardıktan sonra sinyal verdiğiniz yerin ön arka park lambaları yanar. neredeyse tüm alman araçlarının ortak özelliğidir

Doğru birde o etken var :) büyük ihtimal ondandır hatta

Cosmo link' Alıntı:
O tarafın park lambası yanık kalıyor da led de mi yanık kalıyor? Bilmiyordum.

Cosmo link' Alıntı:

+1   :)

Anahtarı kontaktan çıkardıktan sonra yanlışlıkla sola sinyal vermişsinizdir.  :)
Bu özellik aktif olurken ikaz açısından kısa süreli bir ''bip'' sesi de duyulur.
Aracınızın sinyal kolunu orta konuma geri getirmeniz ön ve arka park lambalarınızı söndürmek için yeterli.  :)

Sağolun arkadaşlar, bu sinyal olayını bilmiyordum, yarın deneme yapacağım. Aracın özellikleri ancak böyle öğreniliyor.Teşekkürler...

ahmetismet link' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar, bu sinyal olayını bilmiyordum, yarın deneme yapacağım. Aracın özellikleri ancak böyle öğreniliyor.Teşekkürler...

kullanim kitapciginda hepsi yaziyor.

Geri