yeni astra hakkında görüşler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serhatsevinc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

serhatsevinc

Bilgi Girilmemiş
Hepinize merhaba beni aranıza aldığınız için sağolun
Öncelikle bir arabam yok ama 2 aya kadar ciddi bir şekilde
astra 1.6 enjoy sp. veya 1.3 cdti almayı düşünüyorum görüş ve önerileriniz benim için çok önemli teşekkürler.

merak ettiğin konuları sor bence daha sağlıklı cevaplar alırsın :)

astra gerçekten çk keyifli bi araba,eğer çk fazla hız tutkun yksa:)kalkışta gerçekten hantal ama onun haricinde arabama AŞIĞIM!inşallah en kısa zamanda astraya sahip olman dileğimle...

ufak tefek sıkıntıları var; koltuk gıcırtısı, marş sorunu gibi, tabi bu biraz şans işi, kimisinde olmuyor:), sınıfındaki diğer araçlara göre biraz daha sert, ama insan alışıyor.

cdti ı cep dostu, performans ı çok yeterli olmasada, 1.6 sı gayet iyi, iç dış tasarım açısından başarılı, ergonomik, donanımı yeterli, kısaca alınabilir bir araç.

ufak tefek sıkıntıları var; koltuk gıcırtısı, marş sorunu gibi, tabi bu biraz şans işi, kimisinde olmuyor:), sınıfındaki diğer araçlara göre biraz daha sert, ama insan alışıyor.

cdti ı cep dostu, performans ı çok yeterli olmasada, 1.6 sı gayet iyi, iç dış tasarım açısından başarılı, ergonomik, donanımı yeterli, kısaca alınabilir bir araç.

artık öle bi sorun çünkü opel kampanya başlattı marş motorları yenileniyor...bende cuma yaniletcem mesela:good:

Ben 1 ay önce astra sahibi oldum 1.6 enjoy..
cok memnunum arabadan su anda 3000km de ve ortalama olarak 9.9L yakıt tüketimi var ama performans olarak cok ıyı bence ben beklentımden fazlasını aldım cunku mahcup etmıyo115ps:D
dizeline gelince iyi oldugunu soleyemem performans konusunda birinci vites bosluk gıbı mesela :D alanlarda box falan taktırıyo zaten beygır yukseltmek ıcın..solıceklerım bukadar umarım astran olur pısman olmassın:D

Geri