Yeni Astram Yağ Yakıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dıscovery

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Değerli opelci arkadaşlarım nisan 2006 yeni astra 1.3 ctdi enjoy aldım.Şu an 9000 km oldu.Dün yağ seviyesi düşüktür lambası yandı.Yağını kontrol ettim azalmıştı.Henüz servise gitmedim. Servis bakımı 15000 km demişlerdi.Acaba arabam yağ mı yakıyor bu geçici bir durum mu ne yapmam gerekir.Bilgisi olan arkadaşlarım beni bu konuda aydınlatırsa sevinirim.Moralim çok bozuldu.Saygılarımla...:help:

dostum geçici kafanı yorma araba yeni sistem oturana kadar yakar....sen yag eklemeye dvam et opel 10 bin km de 7 lt yağ tüketimini bile normal görüyo(söyleyenin yalancısıyım) .forumda aynı senin derdinden muzdarip bisürü insan var k.i.b

Gayet normal banada aynı şeyler olmustu hatta ilk 15000 bakımında yağı çabuk eksiltmiş 10000 civarı bende eklemiştim,ayrıca otobanda 120 ye sbtleyip giderken de yağ eksik lambası yanıyor yagını kontrol ediyorum gayet normal,bolu-ankara arası 2 kez yaptı ensonunda yağ ekledim ama gereksiz di çünkü seviye gayet normaldi.

Eee yüksek hızlarda daha fazla mı yağ eksiltiyo yani bu vatandaşlar ?

nasıl olur ya, demekki yüksek hizlarda bi sure sonra sensorler yanlis algilama yapabiliyorlar :confused: :confused:

mdellal anlaşılan benim bakımdan artan 1lt. yagi bagajta tutmaya devam etmem lazim, yani neymis opeller de haci murat gibi yag yakabiliyormus... :D :D

benim arabam da 1 aylıkken yağ eksiltti yarım litreden de az heralde sora bi kere daha tekrarladı şimdi 42 binde artık eksiltmiyor başlarda eksiltir sora rayına oturur kaygılanacak bişey yok olağan bi durum .....

Değerli opelci arkadaşlarım arabam 1.3 ctdi acaba hangi yağla eksik yağı tamamlamalıyım.Her yağ olmazmış servis kitapçığı öyle diyor.Hangi yağla üzerine tamamlama yapabilirim.Saygılarımla...

arkadaşım sana direk 15000km bakımının faturasındaki yağ kodu ve ismini yazıyorum: MOBİL 1 4LT 0W-40 COMMONRAİL....

benımkıde ilk 10.000km gelmeden yağ eksittı bu normalmiş ama ondan sonra yağ seviyesinde hiç düşüş olmuyo..

Arkadaşlarım verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.Sevgi ve saygılarımla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri