Yeni bir opelci nasıl olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan paSHa05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

paSHa05

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar herkeze ıyı aksamlar...bu sekılde guncel ve faydalı bılgıler ıceren kalıtelı paylasımların oldugu bu forumda aranıza katılmak sahsım adına cok buyuk mutluluk..opel aılesıne 2 hafta once katılmıs bulunmaktayım 2003 model vectra c elegance aracımı aldım...bazı ufak tefek sorunlarımı teknık servıs kısmında belırttım yardımcı olursanız sevınırım...

herkeze ıyı aksamlar...:)

hoş geldinizz

keyifli forumlarr yeni aracınız hayırlı olsun

herşey opelin şimşeği ile başlar benzinlikte biter

Son düzenleme:
Yeni bir opelci mutlu olur, heyecanlı olur. En başta böyle bir siteyi bulduğu için şanslı olur... :)

Hoşgeldiniz.

yeni bir opelci hayatının hatasını yapmış olur:))

çünkü başka arabalardan zevk alamaz hale gelir arabasını satınca bin pişman olur.. örn: ben

Yeni bir opelci mutlu olur, heyecanlı olur. En başta böyle bir siteyi bulduğu için şanslı olur... :)

Hoşgeldiniz.
valla ne dıyım dırek benı tarıf ettınız :))
yeni bir opelci hayatının hatasını yapmış olur:))

çünkü başka arabalardan zevk alamaz hale gelir arabasını satınca bin pişman olur.. örn: ben

evet gecen gun baska bır araca bındım,yanı lısan da hata olmasın at dan ınıp essege bınmıs gıbı oldum..kı bındıgım aracta yuksek model doblo idi..

hoşgeldiniz hayırlı olsun aracınız opel başkadır tartışılmaz yaşanır hep birlikte yaşayalım

3 gün önce aracıma çarptılar, aracı dün servise bıraktım ve kasko bana 4 günlüğüne 2010 accent era verdi, şimdi opelın kıymetini daha iyi anlıyorum,,,

biyerde okumuştum, hatırlamıyorum şimdi, şöyle diyor; OPELCİ, BMV ALACAK PARASI OLUPTA OPELE BİNEN ADAMDIR DİYE....

arkadaslar hepınıze cok tesekkurler ederım...samsun amasya cevresındekı arkadaslara reel de tanısıp bılgı alıs verısı yapabılırız..kımler var bu taraflarda :)

Geri