yeni corsa farla ilgili

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
mavi mtec far ampulu aldım ama kaputu bir actımkı degiştirmek imkansız ampulumuz patlasa degiştiremeyecegiz mutlaka ampul degiştirmek icinde servisi kullanacagız ön sağ neyse öyle böyle acılıyor ama silecek suyu koydugumuz depodan dolayı sağ farı acmanın imkanı yok en bile girmiyor neden boyle iç içe yapmıslar anlamadım kullanım kılavuzundada kendi yapabileceklerimizin arasında ampul degiştirme var kolaysa bu kıtabı cıkaran kendi degiştirsin:D

ne varsa eskilerde var :D

bunlar gibi bir çok detay yılın otomobili yarışmaları seçim kriterlerinde ..

hadi yaa o kadar zor mu bende beyaz takmak istiyodum demek öle ha deyince değiştiremicem.

bugun servise gidicam bende beyaz park ve kısa far lambalarını taktırcam yeni corsalar acayıp servisi sever cıktı yaa bir ampul icin bile servise gitmek gerek:mad:

Satış sonrası hzimetler, markalar artık servisten para kazanma yolunu seçiyor...

kitapçıkta şunlar yazıyor...

"sağ tarafın ampullerini değiştirirken hava filitresindeki hava hortumu bağlantısını ayırın.sol tarafta ampul değişimi yaparken cam yıkama sistemi rezerv kabının doldurma boğazını yukarı çekerek çıkarın.tamamen doldurulmuş olan rezevr kabından yıkama suyu dışarı taşabilir."

yani sol taraf için benim anladığım cam syı kabının o uzun kısmı boynu yukarı çekince geliyor.kendin yapabilirsin bir dene bu bilgiler ışığında yapmayı...

kitapçıkta şunlar yazıyor...

"sağ tarafın ampullerini değiştirirken hava filitresindeki hava hortumu bağlantısını ayırın.sol tarafta ampul değişimi yaparken cam yıkama sistemi rezerv kabının doldurma boğazını yukarı çekerek çıkarın.tamamen doldurulmuş olan rezevr kabından yıkama suyu dışarı taşabilir."

yani sol taraf için benim anladığım cam syı kabının o uzun kısmı boynu yukarı çekince geliyor.kendin yapabilirsin bir dene bu bilgiler ışığında yapmayı...

cektim cektim gelmiyor su kabı:D

Astra h'larda direksiyonu tam sağ yapıp sol tarafın ampülünü çamurluk içinden söküyoruz,diğer taraf için de aynı işlem geçerli...Yeni corsa yine iyi :)

Geri