Yeni Hedef 4 MİLYON.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pexmanq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pexmanq

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Akaryakıta zam

Petrol ürünlerinde yapılan fiyat ayarlamaları sonucu dağıtım şirketleri, 95 oktan kurşunsuz benzine yüzde 1,94 zam yaptılar

Güncelleme: 19:22 TSİ 31 Aralık 2007 Pazartesi

ANKARA - Edindiği bilgiye göre, yeni ayarlamayla yarından itibaren Ankara ve İzmir’de 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,09 YTL’den 3,15 YTL’ye, İstanbul’da ise 3,10 YTL’den 3,16 YTL’ye yükseldi.

HADI HAYILRISI BIZ BU REKORUDA KISMETSE 2-3 AYA KIRARIZ:d

Asaga tukursem sakal, yukari tukursem biyik...... Benzin zamlaninca Turk halki fakirlesiyor, Rusya halki zenginlesiyor. Bendede cifte vatandaslik var.... Dahada kotusu hayatimi Rusya da kazaniyorum...... Genede gonlum Turkiye den yana..... Ya valla uzuluyorum halinize... Biz burada 80 sente aliyoruz benzini, ona bile kufrediyoruz.... Siz orada 2 dolara..... Acilen Rusya baskanligina adayligimi koyup TR ye ucuza benzin satmam lazim :)

iyice şeyi çıkmaya başladı.. bu gidiş, kötü gidiş

Petrol ürünlerinde yapılan fiyat ayarlamaları sonucu diyor.

Bak bak bakkk bu ne güzel bir ayarlama böyle ?

Akaryakıta zam

Petrol ürünlerinde yapılan fiyat ayarlamaları sonucu dağıtım şirketleri, 95 oktan kurşunsuz benzine yüzde 1,94 zam yaptılar

Güncelleme: 19:22 TSİ 31 Aralık 2007 Pazartesi

ANKARA - Edindiği bilgiye göre, yeni ayarlamayla yarından itibaren Ankara ve İzmir’de 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,09 YTL’den 3,15 YTL’ye, İstanbul’da ise 3,10 YTL’den 3,16 YTL’ye yükseldi.

HADI HAYILRISI BIZ BU REKORUDA KISMETSE 2-3 AYA KIRARIZ:d
Ha gayret az kaldı.:pon:

Benim anlamadığım nokta ise benzin fiyatı artıyor,araç fiyatları vergileri artıyor trafik tıkalı her taraf araba....Belediye otobüsleri,halk otobüsleri,vapurlar,metrolar yani toplu taşıma araçları çoğu zaman boş yada tam dolu değil..Ee devlette biliyor bizim millet keyfine düşkün..5 ytl de olsa bu benzin yine millet söylenir ama adım atmaya yer bulamayız trafikte...

Dünyada akaryakıt en pahalı olan ülkeyiz.Son beş yıl önce litre fiyatı 1 dolarken şimdi ise 2 dolar oldu.

Geri