Öncelikle bütün forumdaşlarıma selamlar, son zamanlarda yüklenen işlerimden dolayı forumda elimden geldiğince bulunmaya çalıştım ancak pek bulunamadım ve o zaman zarfındaki açığımı kapatmaya geldim.. Memlekete bağ evi yaptıktan sonra gidiş geliş işlerimiz arttığı için Corsa'dan daha büyük bir araç arayışına girdik.. Önceliğimiz SUV araçlardı ancak ara sıra da olsa yük taşıma işlerimiz olduğu için aldığımız aracı yıpratmamak adına Pick-Up araçlar üzerinde yoğunlaştık.. Uzunca bir araştırmadan sonra kararımızı diğer araçlardan f/p olarak daha üstün olan Mitsubishi L200 4x2 AT Storm'da kıldık.. 4x2 almamızın iki sebebi vardı: birincisi, aracı ağır arazi koşullarında kullanmayacağımızdan gereksiz yere fazladan 4x4 vergisi ödememek; ikincisi ise bayilerin elinde 4x4 araç kalmaması Ankara içinde iki bayisi olduğundan dolayı her iki bayideki araçlarını inceleyip renk olarak kararımı aracı çok güzel göstermesi, ekstralarının olması sebebiyle ve sadece otomatik vitesinin kalmasına rağmen Haki Yeşil'den yana kullandım..
Araçta 2.4 litre turbo dizel motor bulunuyor.. Bu motor 154 ps ve 380 nm tork üretmekte 0-100'ü hemen hemen 10 saniye civarındaki L200 bence piyasadaki çoğu araca nal toplatacak güçte..
Araç arka kasasında 960 kg yük taşıma kapasitesine sahip.. Bu kapasite ile L200, bu konuda en iddialı araçlarından biri haline getiriyor...
Aracımda 5 ileri otomatik vites kutusu mevcut.. Bence bu aracın en büyük eksisi ancak tam otomatik olması durumu dengeliyor test sürüşünde bizzat gördüm...
Araçta ekstra olarak bagaj havuzu, rollbar ve geri görüş kamerası gibi özellikler bulunmakta.. Böylesi uzun bir aracı kullanabilmek için geri görüş kamera ekstası olmazsa olmaz haline geliyor..
Aracımı bir aksilik çıkmazsa Ocak ayının ilk haftası teslim almayı planlıyorum.. Kıyaslamak bile hata biliyorum ama Corsa'dan sonra umarım pişman olmam Herkese iyi forumlar dilerim..
Araçta 2.4 litre turbo dizel motor bulunuyor.. Bu motor 154 ps ve 380 nm tork üretmekte 0-100'ü hemen hemen 10 saniye civarındaki L200 bence piyasadaki çoğu araca nal toplatacak güçte..
Araç arka kasasında 960 kg yük taşıma kapasitesine sahip.. Bu kapasite ile L200, bu konuda en iddialı araçlarından biri haline getiriyor...
Aracımda 5 ileri otomatik vites kutusu mevcut.. Bence bu aracın en büyük eksisi ancak tam otomatik olması durumu dengeliyor test sürüşünde bizzat gördüm...
Araçta ekstra olarak bagaj havuzu, rollbar ve geri görüş kamerası gibi özellikler bulunmakta.. Böylesi uzun bir aracı kullanabilmek için geri görüş kamera ekstası olmazsa olmaz haline geliyor..
Aracımı bir aksilik çıkmazsa Ocak ayının ilk haftası teslim almayı planlıyorum.. Kıyaslamak bile hata biliyorum ama Corsa'dan sonra umarım pişman olmam Herkese iyi forumlar dilerim..