Yeni Makyajıyla Corsa D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oozzii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oozzii

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Şeritli corsa

Ekli dosyalar

• IMG_0881.webp
    IMG_0881.webp
    67.1 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG_0880.webp
    IMG_0880.webp
    59.6 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_0883.webp
    IMG_0883.webp
    62.7 KB · Görüntüleme: 142
  • IMG_0892.webp
    IMG_0892.webp
    39.9 KB · Görüntüleme: 145
siyah üstüne kırmızı daha hoş dururdu.Bu da çok güzel olmuş.Güle güle binin.

Oğuzhan hayırlı olsun şeritler hazır taze yaptırmış birini bulmuşken danışmak isterim bende sana :) Bu arada Cuma akşamı saat 19:30 - 20:00 gibi içerenköy carrefour otoparkında 4-5 corsa d ci olucaz ben alican murat çağrı gelicekler senide bekleriz uygunsan.... tabure günleri yapıyoruz :)
Bu şeritlerden arabam beyaz olduğu için siyahını almayı planlıyordum ancak bana bu şeritler için ruhsata çift renk yazdırmam gerektiği söylendi sen böyle bir işlem gerçekleştirdin mi? Şeritlerden dolayı polisin arabayı bağlaması ceza yazması gibi bir durum söz konusu mudur?

Maşallah..Kazasız belasız kullanın..Zevkli corsa sahibi çoğaldı forumumuzda :) bu arada araç logosuz panjur ile kombinlenirse, decals kendini daha da belli eder kanaatindeyim..

merhaba arkadaslar logosuz panjur bir sene önce alıcaktm ama vida ile montajlanmıyormus tampon sokulup ısı ile yapıstırıyorlarmıs bende ugrasmadım kendi capımda biseyelr yaptm en son bu seritleri yaptırdım valla arkadaslar opel servisinde 450 tl ye yapıyorlar ruhsat icinde bisey bilmiyorlar ben bi tasarımcı buldum 150 liraya hallettim cok sukur polislerde bisey demedi bu arada ilker yusuf gelirim fark etmez acıbademliyim bende telefonlaşalım yaptıklarımızı orda paylaşırız birde profesyonel makinem var çekim yaparız orda yıkatmadan gelmeyelim arabaları :)

merhaba arkadaslar logosuz panjur bir sene önce alıcaktm ama vida ile montajlanmıyormus tampon sokulup ısı ile yapıstırıyorlarmıs bende ugrasmadım kendi capımda biseyelr yaptm en son bu seritleri yaptırdım valla arkadaslar opel servisinde 450 tl ye yapıyorlar ruhsat icinde bisey bilmiyorlar ben bi tasarımcı buldum 150 liraya hallettim cok sukur polislerde bisey demedi bu arada ilker yusuf gelirim fark etmez acıbademliyim bende telefonlaşalım yaptıklarımızı orda paylaşırız birde profesyonel makinem var çekim yaparız orda yıkatmadan gelmeyelim arabaları :)

TEL NUMARAM: 0533 332 0610 açıkta olmasının sakıncası yok makina daha da güzel ben yıkamadan bakkala gitmiyorum zaten haftada 2 yıkanıyor :) güzel olucak o zaman bekliyoruz... teli açamassam whatsuptan yaz görür görmez yanıtlarım :)

güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık.:rakir::rakir:

Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle.

Maşallah
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

far karatma yapsana usta ıcerden farları sokerek on numara olur o zaman serıtler yakısmıs

Geri