Yeni motor ve ses acillll

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rektör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rektör

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
yeni motor yaptırdık. 1300 km oldu yağını degiştirdik ama motorun ust tarafında ses geliyor motor soguk yada sıcak fark etmıyor tamırcımız bu sesin iticilerden geldigini soyledi ve zamanla geçer kafana takma diyor sizce geçermı bu ses

Son düzenleme:
Hönk iyi de bu yapım aşamasın da bu parçalar değişmedi mi?

yağ pompası degişmedi 10-40 yağ konuldu iticiler degişti bir ara kesti tekrar başladı takımmı degişti tek bir tanesimi degişti bilmiyorum ustaya kalırsa hepsi degişti diyor

o zaman yeni motor yaptık denilemez
Şu an bende motor yapıyorum.
Contalar,sübap,piston,itici,yağ pompası,hortumlar,termostad,devirdaim,triger seti yeniledim sıkıntısız olmasına rağmen + marş motoru ve şarj dinamosunu elden geçirdim + şanzımanın zamanı gelmemesine rağmen içini açıp sıfırladım...

İna marka iticilerin takımı 200 tl,yağ pompası can damarı 210 tl

hayırlı olsun güle güle kullanın ne kadara yaptırdınız

iticilerin sesini kesmek için yüksek devirli kullandık benzinde ses kesildi bugun bindim tekrar başladı acaba neden ileride kesermi

Yağ pompası iticilere yağ basamıyor onlar da ses yapıyor. Yüksek devirde basıyor muhtemelen o yüzden ses gidiyor. Dolayısıyla bu şekilde kullanmaya devam edilirse yağsız kullanım yüzünden pistonlar motora kaynar.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

yağ pompasını değiştirin görevini yapamıyor olabilir yada karteri vurmuşsanız süzgeç yeteri yağı çekemez ve yağlayamaz

Geri