Yeni opel almayi düşünüyorum arkadas bilgilerinizi bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kcanbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kcanbaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Opel Asta Classic almayı düşünüyorum fakat o kadar çok söylenti varki bazı konularda kararsız kaldım.

1- Sizce 1.4 iyimi ? alırsam 1.4 SEDAN almayi düşünüyorum tavsiye edermisiniz.

2- Yoksa 1.6 mı almalıyım? SEDANA hangisini tavsiye ederseniz motor olarak?

Ayrıca fiyat listesindeki düşük fiyatlar genelde, CD-çalar yok , Aliminyum jantlar,Yol bilgisayarı yok, ve Beyaz rengi. Hava yastiği varmı bilmiyorum

Diyorumki hiç birini almasam bunların sadece Metalik-Gümüş rengini alıp 1.4 sedan mı 1.6 sedan mı alsam?

Güzel fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim..

memleketlim aramıza hosgeldin ama once üye arsivinde kendini tanıtmalısın

alacağınız araç için çıkabileeğiniz maksimum fiyat nedir.astra classiclerde 1.4 motor seçeneği pek tutulmaz.1.4 az yakar diye düşünmeyin 1.6 ile aynı hatta rampalarda dahada fazla yakar.benim tavsiyem astra classicde sıfır almayı planlıyorsanız astra classic 1.6 twınport nb dır.dahada spor görünümden hoşlanıyorsanız hb sport paket almanız. hem 1.4 hemde halen 1.6 astra hb spor paket kullanan biri olarak benim yorumum bu şekilde...

1.6 sasma sakına 1.4 2 elı sıfır diyebilirz.2000 2001 asra 1.6 fiyatı ile 2004 astra 1.4 fiyatı aynı neredeyse.dşünün aradaki farkı

1.4 classic astra kullandım, alırsan pişman olursun, dizellerdeki gibi turbo ve yüksek tork olmadığı için o kasaya yetersiz kalıyor. Kısa ve öz konuşuyorum "Sözümü dinle 1.6 al".

hactback ve sedan tercihi de sana kalmış ama sedanı tavsiye ederim. yol tutuşu daha iyi.

valla sedan alın ben babama kızıyordum hb almadın dıye ama sedanın bagaj daha buyuk cok ıse yarıyor.en azından bagaja bi kabınlı bass koydugunuz zman bagajda yer kalıor :D

bencede 1.6 al.1.4 piyasası düşük para etmiyor.1.6 al keyfine bak,HARUN KAŞIKÇI

Bencede 1.6 sedan

Geri