yenı opel astra J 1.3 dızel

frostmanhkn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dun aldım hayırlıysyla aracı fıyat ve model bıldırıyım 1.3 dızel sıyah renk spor model adım45.500 fıyat ve badykıt sıyah cam karter muhafazası bady kıt 500 tl dıerlerı hefıe geldı

2006 honda cıvıc 110 bg duz vıtesden ınıp kaplumbagya bıenecıgımı bılıorum bu uzuor benı ve 45bın TL ınsallah opel hakkını werırı ve su sorunları duydukca nefret edıorum ve bısey dıkkatımı cektı bu forumda 50 kısı onlıne ıse bu 50 kısının 30 u TEKNIK SERVIS bolumunde dolasıor bu opel ıcın cok ıc acıcı bı duyrum degl arkadaslar hayrlısı ıns 3gun soınra alacagım aracı

Hayırlı Olsun Performans olarak sıkıntı yaratabılır ama saglamlık konfor yol tutus olarak astra daha ıyı performans dısında dıger konularda pısman olacagınızı sanmıyorum

evet blıorum o konu tatmın edıor en azından can guvenlıgım yukseldı hondayla 225 goruordum :) bunda max 180 ek dıer butun ozellıkler cok guzel zaten amac ekonomı ekonomıde performas arayanda akıl yok :(

hayırlı olsun..güle güle kullanın..sakin sürücüyü memnun eden bir araç...fazlası macera...

Ekonomi arabası ama bundada görürsün o hızları;):)

performans için 1.6 t 180
ekonomi için 1.3 cdti 95

bence yeterli bir araç ama keşke 1.6 fiat dizel motoru konulsaydı tadından yenmezdiii

bende 2009 yılında ötv ındırımı zamanında bır cıvıc sıparıs etmıstım nısan ayında ama agustosta gelcegını ogrendım bekleyemedim ve sonra sımdıkı aracım astrayı aldım ve iyikide aldım Allah nasıp etmedı o arabayı bana ama ben ole dusunuyorum daha guzelını nasıp ettı okadar ekonomık okadar konforlu bır arabakı yane bende arabamım borcu bıtınce J kasasından almayı dusunuyorum okadar cok sevceksınkı burda bulunan uyeler gıbı Opele asık olcaksın kardesım bundan hıc suphe duyma;)

dun aldım hayırlıysyla aracı fıyat ve model bıldırıyım 1.3 dızel sıyah renk spor model adım45.500 fıyat ve badykıt sıyah cam karter muhafazası bady kıt 500 tl dıerlerı hefıe geldı

2006 honda cıvıc 110 bg duz vıtesden ınıp kaplumbagya bıenecıgımı bılıorum bu uzuor benı ve 45bın TL ınsallah opel hakkını werırı ve su sorunları duydukca nefret edıorum ve bısey dıkkatımı cektı bu forumda 50 kısı onlıne ıse bu 50 kısının 30 u TEKNIK SERVIS bolumunde dolasıor bu opel ıcın cok ıc acıcı bı duyrum degl arkadaslar hayrlısı ıns 3gun soınra alacagım aracı

aracınız hayırlı olsun. sorun dediğiniz şeylerin, opeli diğer üreticilerden ayıracak düzeyde olduğunu sanmıyorum. bence türkiye şartlarında, fayda(kalite)-maliyet endeksinde en iyi dengeyi opel araçları sağlamış durumda... keyifli sürüşler dilerim.

1.7 dizel gelse ben onu alırdım almasam bile tereddüt yaşardım

ben bu arabada 1.6 dizel çıkaracaklarına inanıyorum.. 2012 lere doğru olabilir. demedi demeyin.

Geri