Merhabalar yeni opel corsa color edition 1.4 otomatik model arac almak istiyorum aracın +ları ve -leri neler lütfen 1.4 color edition oto.kullananlar varsa yardımcı olabilirlermi şimdiden teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhabalar yeni opel corsa color edition 1.4 otomatik model arac almak istiyorum aracın +ları ve -leri neler lütfen 1.4 color edition oto.kullananlar varsa yardımcı olabilirlermi şimdiden teşekkürler
Yakın bir arkadaşım color edition modelini aldı. Sıkıntısı şu oldu: herhangi bir yerde durdun, kalkarken ayağını frenden çekiyorsun gaza basmıyorsun araç kendi kendine kalkması lazım. Fakat araç bu esnada tekleme yapıyor. Gaza basana kadar bu şekilde devam ediyor. Servise götürdü almanyaya yazacağız dediler. 2-3 kez gitti servise en sonunda test aracında kontrol ettiler ve ondada aynı sıkıntı var. Demek ki hepsi böyle bu sıkıntı değil dediler ve konuyu kapattılar.
Almadan önce aracı mutlaka test edin. Ben yerinizde olsam corsaya o paraya verene kadar i20 bakarım. 2015 model aracın full donanımlısını alıyorsunuz arka camlar hala manuel Arkadaşımada çok söyledim i20 alalım diye fakat corsa almayı tercih etti. i20 ye bakmadan almayın bence. En azından servise gittiğinizde adam gibi birileriyle muhattap olursunuz.
Fikriniz için teşekkür ederim ama i20 maalesef 4 ileri otomatik vites ve şehir için en az 9 litre yakıyor corsa clio ve polo arasında kararsız kaldım
Fikriniz için teşekkür ederim ama i20 maalesef 4 ileri otomatik vites ve şehir için en az 9 litre yakıyor corsa clio ve polo arasında kararsız kaldım