yeni üye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaslar,ben viyanadan mehmet üye tanitim yeri bulamadigim icin burda tanitiyim kendimi.son 12senedir yurt disinda yasiyorum,otomobil ile ugrasmak benim eglence oluyor bu yüzden sanirim on senede bes otomobil degistirdim.vw golf,astra h,focus,mercedes w211 ve son olarak da astra j aldim.arabayi alali iki gün oldu.dolu bir arac deyil.param buna yetti. kisaca tanitayim.1.7 cdti 110 ps sanirim türkiyede yok,araba donanim olarak tuaf cd 400,park sensörü,deri dreksiyon,hizsabitleyici,yagmur sensörü,spor koltuklar belki baska seyler vardir,bildigim bunlar.kol dayama yok.almanyadan güzel bir kol dayama sparis verdim.simdilik fazla foto yok.olanlari eklemeye calisayim

Ynt: yeni üye

copcu06 link' Alıntı:
merhaba arkadaslar,ben viyanadan mehmet üye tanitim yeri bulamadigim icin burda tanitiyim kendimi.son 12senedir yurt disinda yasiyorum,otomobil ile ugrasmak benim eglence oluyor bu yüzden sanirim on senede bes otomobil degistirdim.vw golf,astra h,focus,mercedes w211 ve son olarak da astra j aldim.arabayi alali iki gün oldu.dolu bir arac deyil.param buna yetti. kisaca tanitayim.2010 astra j 1.7 cdti 110 ps sanirim türkiyede yok,araba donanim olarak tuaf cd 400,park sensörü,deri dreksiyon,hizsabitleyici,yagmur sensörü,spor koltuklar belki baska seyler vardir,bildigim bunlar.kol dayama yok.almanyadan güzel bir kol dayama sparis verdim.simdilik fazla foto yok.olanlari eklemeye calisayim

Hayırlı olsun aracınız :) 1.7 cdti dediğiniz gibi Türkiye'ye Astra J ile gelmiyor malesef :) Güzel günlerde kullanmanız dileklerimle, hoşgeldiniz.

welllcommee

welllcommee hayırlı olsun.

welllcommee

Geri