Yetliki Servis Zorlukları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zmeric

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslr merhaba
Ben Opelimi alırken katalogtan baktım bayagıda bır arastırdım. ESP bizim araclarda njoy spor paketten baslıyormus benım aracım elegance esp li diye aldım. Gecenlerden yetkılı servise telefon actım 2005 astra h elegance arabam var dedım bu aracta esp varmı dıye sordum. Bana dedigi sisteme bakmamız lazım dedı. Yahu arkadas dedım ben varmı yokmu nasıl anlayacagım arabayı calıstıtırken abs lambası gıbı esp lambası yanması lazım dedı. Ama yanmıyor yanı bızım arabada esp yok. ınanılır gıbı degıl ekstra paket olarak almam gerekıyormus bana bılgı verılmedı ben bu arabada standart olarak var sanıyordum katalogta oyle yazıyor dedım. Ama ne dersen de gecmıs olsun. artık bu ılgısızlıkten bu tuketıcı kazıklama mantıgından bıktım. arabamı sevıyorum ama bıraz daha ılgı beklemek hakkımız yokmu?

tüketici derneğiyle bi görüş istersen,
sana katalogda var diye gösterdiği bişeyi araca takmadan satmışsa bi yolu vardır belki ama aracı alalı da epey olmuş, nasıl olur bilmem

evet katalogda olduğunu ispatlayabilirseniz takmaları lazım yada kataloğun altında bir not varsa "*tipografik hatalardan şirketimiz sorumlu değildir " şeklinde birşey tutturamazsınız...

evet katalogda olduğunu ispatlayabilirseniz takmaları lazım yada kataloğun altında bir not varsa "*tipografik hatalardan şirketimiz sorumlu değildir " şeklinde birşey tutturamazsınız...

aynen böyle bi ifade vardır muhtemelen hiç birşey ispatlayamazsın:(

benim bildiğim şuan astra gtc haricinde yada eskiden(2005model) astra h sport/cosmo donanımları haricinde esp standart değil...ki bahsettiğmiz araç enjoy spor paketli donanım,onda hiçbir zaman esp standart olmadı..ancak easytronic vites seçeneğiyle birliklikte sunuluyor ve sport tuşundan kontrol ediliyor..

arkadaslar benım arabam njoy sport paket degıl elegance yanı njoy un bır ust donanımı

arkadaslar benım arabam njoy sport paket degıl elegance yanı njoy un bır ust donanımı

sendede olması lazım katolukta var diyor sen bir opel ana bayiini ara onar yardımcı oluyolar

Geri