Yol bilgisayarım uçtu

labirent14

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar yol bilgisayarımda yazıların bir kısmı çizgisel olarak silikti.:sorry:

Forumumuzda deneyimini paylaşmış arkadaşardan yola çıktım ve lehim tazeleme yaparak sorunu halledeciğimi düşündüm. Konsolu söktüm yol bilg çıkardım ekrana ulaştım. Arkadaşların anlattığı gibi film iletkenin lehimlerini önce temizleyerek lehimledim. Filmde herhangi bir erime felan olmadı.

Herşeyi topladım ve yerine taktım. Sonuç= kocaman bir sıfır..

Eskiden yazılar gene okunuyodu. Şimdi okumaya çalışacak bir yazı bile yok. :cry:
Şu an ekranda sadece ışık var ve karakterlerin yerleri dolgun kareler halinde görünüyo. (hani hesap makinelerinin ekranına çaprazdan bakınca kareler daha belirgin olurya onun gibi) Bide sıcaklık simgesi "C" ve iki satır arasındaki "RDS " " EP " gibi küçük yazılar da görünüyo.

Şimdi benim anladığım ya bulabilirsem çıkmasını bulacam yada pamuk eller cebe dicez ve sıfırına bayılcaz paraları.

Acaba yardımcı olabilecek fikir sahibi olan varmı.

Şimdiden teşekkür ederim..

Ekli dosyalar

• Resim 001.webp
    Resim 001.webp
    11.2 KB · Görüntüleme: 226
  • Resim 004.webp
    Resim 004.webp
    27.5 KB · Görüntüleme: 187
  • Resim 005.webp
    Resim 005.webp
    44.5 KB · Görüntüleme: 176
güzel kardeşim bu fikirleri sana kim verdi bilemem ama böyle saçma sapan ve tuhaf uygulamalara da bu siteye üye olduktan sonra raslamaya başladım bu işin en güzel tarafı benim bildiğim bir parça bozulmuşsa yenisini takacaksın böyle olurdu böyle olmazdı larla iş biraz zor yürür

acaba lcd konulamazmı onun yerine rekli olur ve daha şık olur ?

ıkıncı elını bulmak çok zor hatta 2 aydır bulamıyorum yenısde 800 ytl ımıs

ben adapazarında biryerde gördüm çıkma 3 adet yol bigisayarı vardı. lazım olmadığı için fiyatını sormadım ama kartını almıştım bulursam bilgi veririm

neden bulamayasın pert bır suru arac var sahıbınden com da opel yedek parca yada cıkma dıye aatın bır suru kısı cıkıyo onlardan bırınde kesın varıdr bır kac kısden fıyat alın bulursunuz sıfır 1200ytl olan turbonun 20000km temız cıkmasını 300ytl ye buldum vben ıyı arastırın yada ankarada tanıdıgonız varsa yıldız sanayı sıtesınde buldurta bılırsınız

büyük ihtimalle sen o film şeridi zedeledin. öle çıkma aramana falan gerek yok. sen bir elektronikçiye götür filmi deiştirir onlar gene çalışmaya devam eder. böle şeylere saçma sapan diyenleri de anlayamıyorum. tamir etmek diye bir kavram vardır bozulanı çırakıp atmak çok pahalı bir çözümdür onun yerine çalışmayan aletin sadece bozulan kısmını deiştirirsin veya bundaki gibi oksitlenme varsa oksitlenmeyi alırsın olur biter.

ıkıncı elını bulmak çok zor hatta 2 aydır bulamıyorum yenısde 800 ytl ımıs

BENİM TAMİRCİDE 2 ELİ VAR..VE ÇALIŞIR DURUMDA.. BENİM YOL BİLGSYRIN SAAT BÖLÜMÜ ÇALIŞMADIĞINDAN O 2 ELİ ALACAKTIM FAKAT SONRASINDA .SADECE SAAT İÇİN DEĞMEZ DİYE VAZGEÇTİM..
250 YTL İSTİYOR... ÇOK VEYA AZ ORASI MERAKLISINA KALMIŞ..

aynı sorun bendede var.bilgi ekranı sizlere ömür tamiri denedim aynı kanalları yerleştirmede olmadı.ama üzülmedim çünkü zaten çalışmıyordu canım sagolsun

cance sağol yaa desteğin için. hakkaten ilk yazılan cevabı okuyunca içime afakanlar basmaya başlıyodu ama şimdi moralim yerine geldi.

Dimi ama tamir imkanı varken hemen yenisini almak çok mu doğru. Tabi parası olana söylemesi kolay. Bastırır parayı ne kafasını yorar ne kendini.

Neyse cance sen bu filmi değiştirdiklerini yazmışsın ama eminmisin..
En azından yapan bir yer biliyomusun..?

Geri