yol bilgisayarında SAFE yazıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mubidik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mubidik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba

Sabah benim 2000 opel astra cd yi çalıştırmak istediğimde araba almadı.
Başka arabadan aküyü takviye yaptırdım öyle çalıştı.
Ama teyb ekranında ( yol bigisayarında yani ) SAFE diye bir yazı çıktı.

Bana dediler ki teyp kodunu gir açılır.BEn teyp kodunu bilmiyorum.

Ne yapmam gerekli.

TEŞEKKÜRLER

merhaba aku komple boşladıgı ıcın teyp kodu ıstemıs aracı sıfır almıssan sende kartı vardır car pass dıye bı kart tum kodlar onda vardır bırde ıkıncı else ılk sahıbıne ulas önce olmazsa aracın alındıgı bayıı ararsan sase numarasını verdıgın zaman sana söyleyeceklerdır

astrammm' Alıntı:
merhaba aku komple boşladıgı ıcın teyp kodu ıstemıs aracı sıfır almıssan sende kartı vardır car pass dıye bı kart tum kodlar onda vardır bırde ıkıncı else ılk sahıbıne ulas önce olmazsa aracın alındıgı bayıı ararsan sase numarasını verdıgın zaman sana söyleyeceklerdır

Dostum öncelikle cevabı yazdığın için teşekkür ederim.

Arabayı peder ben yurtdışındayken almış.galericiden ulaşmaya çalıştık satan şahısa ama ulaşamadık.Ayrıca arabanın ilk alındığı bayii falan nasıl ulaşırız bilmiyorum.Acaba servise gidip bir cihaz var ya onu bağlatsam reset leyebilirlermi ?

Yurdışından alınmış olması işi zorlaştırıyo ama Türkiye deki bi yetkili servise danışmanda fayda olabilir inşallah sorunu çözersin ...

hoca sen sadece yedek anahtara takılı olan bir kart var onu bul orada yazıyor o code..olmadı yetkili bir opel servisine gidersin onlarda anahtar numarasına gore bile bulunabilir o code belki bir telefonla bile halledebilirsin resetlemene falan gerek olmadıgını dusunuyorum..

ps:sabit konularda bu konu işlenmiş halde duruyor oraya bir goz at istersen..bu arada ben ozel servisimi aramıştım birkeresinde adamlar bana bir code vermişti onunla acmıstım sanırım onlarda bile bilgilerim kayıtlı ..

Geri