Yol Bilgisayarını Sıfırlama Yardım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arzhak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arzhak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bu yol bilgisayarını sıfırlamak istiyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum. Bu sıfırlama olayını anlatacak bir arkadaş olursa çok memnun olurum...

Arkadaşlar bu yol bilgisayarını sıfırlamak istiyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum. Bu sıfırlama olayını anlatacak bir arkadaş olursa çok memnun olurum...

Sifirlamaktan kasit:confused:

Yanlis anlamadiysam yeni bir yol bilgisayarin (yani ekran) var ve kodlu sende onu sifirlatacaksin. Dogrumudur.

hangi tür bir cd calarin var arabanda bilmiyorum ama sanirim hepsi ayni bc tusuna basiyosun daha sonra ortadaki büyük yuvarlak tusa basiyosun daha sonra ayni tusu ceviriyorsun alle werte nin üzerine geldiginde ayni büyük tusa bastigin an sifirlar. normalinde bizim arabalarda almanca yaziyor türkiyede bilmiyorum umarim yardimci olmusumdur

sıfırlama derken?

yakit, yapacagi yol, ortalama hiz, ortalama yakit, kac km lik daha yakit var, falan yanlis anlamadiysam sen yol bilgisayari derken bc yi sormustun türkiyede (bc) bord compütara yol bilgisayari diyorlar.

Son düzenleme:
yakit, yapacagi yol, ortalama hiz, ortalama yakit, kac km lik daha yakit var, falan yanlis anlamadiysam sen yol bilgisayari derken bc yi sormustun türkiyede (bc) bord compütara yol bilgisayari diyorlar.

Evet arkadaşlar aynen yukarda yazılanı yapmak istiyorum sıfırlama derken bilgileri sıfırlamadan bahsetmiştim kusura bakmayın açık yazmalıydım. Açıklamalarınız için teşekkürler...

olursa bir oldu dersin artik baska sorunlar yasarsan memnuniyetle yardimci olurum

olursa bir oldu dersin artik baska sorunlar yasarsan memnuniyetle yardimci olurum

Teşekkürler deneyince yazarım. Birde benim arabam daha 1300 Km.'de 100 km. yakıtı 10,1 aracı aldığımdan bu yana şehir içinde kullandım, sakin bir kullanıcıyım yakıtım zamanla düşer mi?

yeni araba dogal olarak cok yakar zamanla düzelir benim sana tavsiyem birkac bin km den sonra otoyola ciktiginda biraz seri kullan cok sakin kullanmakta motorun acilmasini uzatabilir tabi seri kullan derken arabayi üzmeyecek sekilde ayrica allah kaza bela vermesin keyifli sürüsler

Amin Teşekkürler...

Geri