yol pc si

sildenafil

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selam arkdşlr 96 model opel vecra cd'im var yol bilgisayarı rakamlar yazılar bazen bir kısmı gelip gidiyor bazende düzeliyor.bu durumda ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden ilginize tşklr

benim 98 model vectramda bu tarih filan gösteren dijital gösterge artık göstermio...ilk başlarda harfler yarım gösteriodu artık hiç göstermiyor

arkadaslar sokup tamır edılebılıyor merak etmeyın
dedıgım gıbı

plaketın arkasındakı butun lehımlı yerlerı lehım tabancası ıle ustunden gecın. yanlız dıkkat edın kısa devre yaptırmayın yada bılen bırıne gosterın o yapsın.

plaketın arkasındakı butun lehımlı yerlerı lehım tabancası ıle ustunden gecın. yanlız dıkkat edın kısa devre yaptırmayın yada bılen bırıne gosterın o yapsın.

ben açtım baktım ampülleri kararmış böyle içi metalik bi şekil almış....ondan olabilir mi?

elektronikcilere göster onlar yapar fazla parada almaz taş yarılsın 20 ytl belkide hiç almaz ayagın alışsın diye

ben baktım lehimlerle alakası yok...dijital ekrandan çıkan incecik kablolar var genişce...onlar plakete ince ince lehimlenmiş...onların bi kısmı yerinden oynamış...o yüzden göstermiyor...çözümüde yok galiba...

Geri