Yolcu airbag nasil kapatilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ferdinand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ferdinand

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar merhaba
Aracim zafira A sormak istedigim yolcu hava yastigi nasil off yapiliyor yani kapatiliyor yada kapatilabiliniyormu bilmiyorum da .Esim hamile 3 ay sonra bebek te gelecek insallah bebegi öne oturttugu zman kapatmamiz lazim da o yüzden soruyorum. Bazi modellerde kontak anahtari ile yapiliyordu ama ben bulamadim .yardimlarinizi bekliyorum.

bende astra kullanıcısyım on/off gıbı kapatma butonu felan goremedım acaba zafırada var mı ki :S

Arkadaslar merhaba
Aracim zafira A sormak istedigim yolcu hava yastigi nasil off yapiliyor yani kapatiliyor yada kapatilabiliniyormu bilmiyorum da .Esim hamile 3 ay sonra bebek te gelecek insallah bebegi öne oturttugu zman kapatmamiz lazim da o yüzden soruyorum. Bazi modellerde kontak anahtari ile yapiliyordu ama ben bulamadim .yardimlarinizi bekliyorum.

yasa çıktı dostum bebeği öne oturmayı düşünemen bile hata, onun için özel koltuk alacaksın ve arkada bulunacak. Bu arada 2 haftaya kadar BİM'de bebekler için araba koltuğu satışa giricek kaçırma derim Chicco'dan daha kaliteli bir ürün haberiniz olsun derim. İthalatını ablamın firması yapıyor.

Sağ ön kapıyı açtığınızda torpidonun sağ tarafına bakın kapı kapandığında görünmeyen yere,aşağıda ki gibi bir yer olması lazım,yani genellikle bütün arabalarda öyle olur,söyliyim dedim belki bi işe yarar ama emin değilim. :D

card_interier_4_2.jpg

yasa çıktı dostum bebeği öne oturmayı düşünemen bile hata, onun için özel koltuk alacaksın ve arkada bulunacak. Bu arada 2 haftaya kadar BİM'de bebekler için araba koltuğu satışa giricek kaçırma derim Chicco'dan daha kaliteli bir ürün haberiniz olsun derim. İthalatını ablamın firması yapıyor.

Arkadas sanırım avusturyada oturuyor , orada zaten cok oncelerden vardı bu yasak..

valla ülke şehiş hiç dikkat etmemişim :)

Öncelikle le söyleyim ben Avusturyada yasiyorum kücük cocugu tabiki öne oturtmak yasak ama cocuk belirli bi yasa gelene kadar.Ama diyelim ki anne arabayi kullaniyor cocuk 3-5 aylik arabayi kullanirken nasil arkaya uzansin bu sebeple bebek koltugu tabi kücük bebek koltugu yolcu tarafina ters sekilde konularak kullanilir burda bu sekilde ..

linklerde fotograf var

http://img130.imageshack.us/img130/3127/0102041093200.jpg

http://img153.imageshack.us/img153/1518/625420837.jpg

Son düzenleme:
Avusturya'daki araç donanımı bilmiyorum ama Zafira A'nın Türkiye'ye gelen modelleride airbag kapatma gibi bir durum yok, sizde de olmadığını varsayarsak belki serviste kapatabilirsiniz ancak ön taraf airbag sensörlerinin bağlantısı paraleldir o yüzden sürücü tarafıda kapanır...

zafirada yok öyle bir sistem ama bizim fiat pandada var:D

Zafirayı bilmiyorum ama Corsa D'lerde konsolda kapı kilitleme tuşunun yanında var :D:D

Geri