Yoldakaldim

Sercan Tankut

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:rolleyes: Cumartesi gecesi baldızın düğüne giderken hareket halınde aracım stop etti.dedim kayıs koptu ayvayı yedik:)actım kaputu baktım kayıs sağlam bası verdim bası verdim yok arac calısmıyor.sinirden oldumküp.aradım almanyadaki opeldeki mühendis arkadasımı adam naber demeden daldım adama yaptığınız araba ile yolda kaldım dedim :) hakan dedi durum ne aradın kontak basıyomu dedi evet dedim.son günlerde bujileri oynattınmı diye sordu evet dedim sanayide usta temizlemek icin soktu dedim.bobinin üstünden kabloların 2 sök dedi.sonra bobinin icine üfle dedi sonra calısır dedi kapattı telefonu.bende dediği gibi yaptım.kontağı cevirdim arac lak aldı.demekki aracı birdaha sanayide iş bilmiyen adama göstermiyeceğim basına gelirse aklınızda olsun saygılar

geçmiş olsun. almanya opelde tanıdığın mühendis olmasıda ayrı bi ayrıcalık canım. ordan malzeme iste.. sana kargolasın.. burdan daha ucuza alırsın. :):):)

senin nefesin kuvvetliymiş evliya filan varmı sülalede

senin nefesin kuvvetliymiş evliya filan varmı sülalede
Çok eskiden yapılan bir telefon şakası vardı bir an için aklıma o geldi (hani karşıdakine telefona bir üflesene denirdi). Arkadaşımızın anlattığı telefon görüşmenin bir yerleri eksik kalmış gibi, ya da arkadaşımız kısaca konuyu aktarmak isterken birşeyleri atlamış olabilir. Mesela Almanya'daki arkadaşınız (galiba konuda ismi geçen Hakan o arkadaş olmalı) aracın motor kısmını yıkattın mı veya motor kısmı herhangi bir şekilde ıslandı mı/nem aldı mı gibi soruları da sormuş olabilir mi?

evliya yok sülalede olsa fena olmadı aslında:) savas abi bende hayret ettim adam direk söylediği konuda haklı cıktı sanayi esnafınada bunlar gibi leb demeden lebleyi anlasa süper olacak :)

tesadufen calışmış olması yuksek ıhtımal

actım kaputu baktım kayıs sağlam bası verdim bası verdim yok arac calısmıyo
.kontağı cevirdim arac lak aldı...

şaka değil demi bu?

Geri