Yollardan önce burdalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan punisher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

punisher

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Onları henüz hiç görmediniz. Fakat onlar gelecekte yollarda göreceğimiz otomobil modelleri.

Geçen aylarda yapılan İngiltere Motor Show Fuarı, ünlü otomobil markalarının gövde gösterisine döndü. Otomobil firmaları şu an için konsept olan, fakat ileride bir çoğunu otoyollarda görebileceğimiz modellerini bir bir sergiledi.

Lexus, Honda, Saab, Hummer, Morgan, Volkswagen, Acura gibi markalar bu isimlerin sadece bir kısmı.

Galerimizde ise hem görüntüleri ile hem de geliştirildikleri ve içlerinde kullanılan teknolojileri ile geleceğe damga vurabilecek 24 arabayı bir araya getirdik.
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?P=1&cid=15872&rid=2
alıntıdır.

paylaşım için teşekkürler...

teşekkürler ama ben canavarları pek beğenmedim

bu araçların 1-2 si dışındakiler fuarların dışında satışa sunulamaz. Belki çok yüksek fiyatlara koleksiyonculara gider, ama iddia edildiği gibi yollarda göreceğimizi sanmam. Yola uygun hale getirelim derken o arabanın şekli şemali değişir.

paylaşım için teşekürler

ama sanırım Hürriyet bu haberleri uyduruyor
içlerinde seri üretime geçmiş modellerin konseptleri var :D eskiden gördüğüm protolar da var
haber gerçekse bile fotoğraflar sahte diyorum

paylaşım için teşekkürler

2. sıradaki resim yeni nesil bir bmw ye ait.aracın cizgilerine dikkat ederseniz net hatlar yok.mesela kapıyı açıyosunuz insan derisi gibi katlanıyor veta geriliyor menteşe olması gereken yerlerinden.inanılmaz bir tasarım.heleki şu big bang deneyinden sonraki sonuçlarla antimadde bulunursa yada bulunmasada elde edilecek diğer sonuçlarla otomotiv dünyası bambaşka bir boyut kazanacak kanaatindeyim.

paylaşım için teşekkrler :)

Geri