Yolların Durumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sermetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sermetin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Üç gün önce işten eve dönerken herzamanki gibi çevre yolunu kullanıyordum.Orta şeritten kaptırmış giderken yolun ortasında bir çukur farkettim ama farketmekte geçkaldım ve kaçamadımda sol tekerleği çukura düşürdüm ama ne çukurmuş arabanın sol amartisörü kaputtan fırlayacak zannettim gerçi amartisör fırlamadı yerinde kaldı ama sol aksım dağıldı ve ben ev yerine tamirciye gitmek zorunda kaldım.Durduk yere başıma masraf açtı.Diyeceğim şu;Tamirci arkadşlar alınmasın ama karayollarının tamircilerle bir anlaşması falanmı var yollar tuzaklarla dolu.Bizde adam gibi yollarda ne zaman gidicez merak ediyorum:confused: :confused: :confused: :help:

hoşgeldiniz ve geçmiş olsun...bende bursalı olarak bırak çevreyolunu yeni yapılan otobana bile güvenmiyorum temkinli gidiyorum...özellikle viyadük ve köprü giriş çıkışlarındaki ek yerleri çok dengesiz kaldırıma çıkıyomuş gibi sanki...bi iş yapılıyo ama yapmış olmak için hizmet için değil....

Malesef yolarımız bakımsız. Bunun yanında ekiplerce yol kontrolununda yapıldığı yok. Parçalanan ağır vasıta lastikleri onlardan düşen malzemeler devamlı tehlike saçıyor. Ara altarnatif yollar ana yollardan daha güvenli denilebilir. Çünki bu yolarda daha fazla dikkatli sürüş yapmak zorunda kalınca tehilkede azalıyor.Bu konuda entehlikeli oto yollar :(

haliç köprüsünü kullanırken dikkatli olun.Topkapıdan köprüye giderken köprü girişinde orta şeritte,köprüden de topkapı istikametine giderken köprü üstü en sağ şeriti kullanmayın.Asfalt en az 10 cm derinliğinde oyulmuş ve üstünden geçerken oldukça hasar verebilir

Geçmiş olsun arkadaşım malesef bi Türkiye gerçeği bu ... :(

bu sebebten bende jant lastik degiştirenlerdenim yani yapacak bişiy yok oluyo böyle şeyler dünyanın heryerinde var dır

dikkatte yatmiyo bazen çok geçmiş olsun

büyük geçmiş olsun... ama şaşırmadım burası Tr ve bu durumda gayet olağan bir durum... :(

Allah şükür Ankara çevre yolunu çok kullanırım ama daha bi tane çukurla bozuk bi kısımla karşılaşmadım hızlı gidilen yolların bakımının çok iyi yapılması lazım
geçmiş olsun daha kötüsüde olabilirmiş Allah korumuş

Geçmiş olsun !

Geri