z -Rot veya Aks Körüğü Ses Yapar mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pehepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pehepe

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
evet arkadaşlar 3 gün önce gittiğim sanayinin yine yolunu tuttum... tabi kendi ihmalliğim :) o gün bir sorunu söylemeyi unutmuşum servise. Neysee aracın sol ön tarafından lastik taraafından ince çok rahatsız edici bir ses geliyor.. her zaman değil arada bir yapıyor bunu. bugün usta baktı aks körüğü yerinden çıkmış ve iyice yırtılmış ses büyük ihtimalle buradan yada z-rotlardan geliyor dedi.. bunları değişelim dedi.. ama bana net birşey söyleyemedi büyük ihtimallede buradan geliyordur dedi. peki sizce bu parçalardan ses gelme olasılığı var mıdır? birde çift z-rot ve aks körüğünün ortalama maliyeti nedir acaba?

Şimdiden Teşekkürler.

z rotlar tane 20 tl aks körüğü 15 lira işciliği bilmem ve aks kafasında boşluk yoksa ses gelecegini tahmin etmiyorum. z rotlarda boşluk varsa belki ses yapabilir, ama dediğin çok rahatsız edici ses gelecegini düşünöüyorum.. bence sen amortisör takozlarına ve salıncak burçlarına bir baktır.

Son düzenleme:
z rotlar tane 20 tl aks körüğü 15 lira işciliği bilmem ve aks kafasında boşluk yoksa ses gelecegini tahmin etmiyorum. z rotlarda boşluk varsa belki ses yapabilir, ama dediğin çok rahatsız edici ses gelecegini düşünöüyorum.. bence sen amortisör takozlarına ve salıncak burçlarına bir baktır.

ahmet bey cevabınız için tşk ederm. zannedersem aks kafasında boşluk olabilir. usta eliyle kontrol ettiğinde biraz boşluk vardı.. ben anlamam ama zannedersem sizin dediğiniz de bu :))

ben teşekkür ederim aksda boşluk varsa direksiyonu tam sağ sol yaptıgınızda ve kalkışlarda lakırtı yapar. ama boşluk azsa yapmaz. biran önce baktırın derim boşluk azsa kaynak ile doldurabiliyorlar ama çok ise aks kafası değişir..

ben teşekkür ederim aksda boşluk varsa direksiyonu tam sağ sol yaptıgınızda ve kalkışlarda lakırtı yapar. ama boşluk azsa yapmaz. biran önce baktırın derim boşluk azsa kaynak ile doldurabiliyorlar ama çok ise aks kafası değişir..

yok direksiyonu tam kırdığımda ses gelmiyor allahtan

z rotlar bozuksa onun çıkardığı sesi hiç bir parça çıkarmıyor diyebilirim sana bozuk yola girdiğinde lak luk sanki kafana vuruyorlar..

z rotlar bozuksa onun çıkardığı sesi hiç bir parça çıkarmıyor diyebilirim sana bozuk yola girdiğinde lak luk sanki kafana vuruyorlar..

anlaşılan bu z rotla aks körüğünü değiştircez..

bugun z rotlar ve sol aks körüğünü degistirdim ama hala ses geliyor. aklima birsey geliyor acaba jant kapagindan geliyor olabilirmi arkadaslar?

Aynısı bende de var. Lak luk ediyor. Direksiyon kutusu diyorlar ama emin değilim. 2 tane rotcuya gittim onlarda önde problem yok dediler

Geri