z14xe için yapılanlar ve yapılacaklar , yazılım uygulaması YARDIM! İZMİR

gkhanakman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar ,
1.4 corsa c me kendimce bikaç motor modifiye işlemi yaptırdım ,
üst kapak taşlama
mantzel emme manifoldu
simota açık hava filtre kiti
gsi emme dereceli egzantriği
katalitik iptali , düz boru , yed performans son susturucu

bu işlemlerden sonra aracın performası baya değişti henüz bi ölçüm fırsatım olmadı
kaç hp aldıımıza dair
ancak şöyle bi durum söz konusu bu işlemleri yaptıktan snra bir süre kullandım araç hararet sorunu yapmaya başladı , üst kapak contası oturma yaptı , neyse bu sorunu hallettik , sonrada yağ kaçırmaya başladı , yağıda kartter le şanzıman arasından kaçırıyordu sanzıman inmek zorunda kaldı , karterimiz de motor a silikonize bi malzemeyle bağlıymış ve o malzemenin çürümesi sayesinde deforme olmuş , sanzıman inince debriyaj la baskı balata da değişti , şimdi sorunsuz yürüyo çok şükür

ancak alt devirler çok boğuk devir 3.500 4.000 den sonra açılıyo ,
bu alt devirleri sıkıştırmak için düz boru yerine ortada da sustrucu olması grktğini duydum onu yaptırıcam , birde gaz tepkisini arttıran elektronik bi devreden bahsetti bi arkadaş, bu devrenin işlevi nedir , nerde bulunur , işlevselliği nedir ?

şimdi sıra chip uygulamasında bu konuda deneyimi olan varmı ? izmirde bu işi yapıcak kim var ?

arkadaşlar bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Gaz tepkisini artıran cihaz Sprintbooster, piyasada satanlar var, kullananlarda duyuyorum, düz boruyu kaçlık yaptırdınız acaba?

tam olarak emin değilim ancak orjinal çapıyla aynı , büyütülmedi yani

sprint booster buldum 650 tl diyolar ? fiyat normalmi ?

abi alt devir sorunu kuvvetli ihtimalle düz borudan kaçlık düz boru 55 yukarısı ise yapması çok normal çünkü araba o ani egzoz gazı çıkışta elindeki bütün torku kaybediyor düz boruyu 51 lik veya 55 den aşağı seçersen problem ortadan kalkar araba şuan ışıklarda falan kalkarken sanki çok büyük bir jant varmış gibi toparlayamıyor kendini değil mi ?

sprint booster buldum 650 tl diyolar ? fiyat normalmi ?
Ben daha düşük rakamlarda satıldığını hatırlıyorum, biraz daha araştır bence, hatta bir arkadaşım Konyadan aldı ve kullanıyor, ne kadara aldığını bi öğreneyim istersen.

Ben daha düşük rakamlarda satıldığını hatırlıyorum, biraz daha araştır bence, hatta bir arkadaşım Konyadan aldı ve kullanıyor, ne kadara aldığını bi öğreneyim istersen.

sevinirim , bu fiyat yüksek geldi çünkü bana 800-1000 tl arası yazılım uyguluyolar yani yazılım kadar etkilimidir ?

best servis muzaffer beyle görüştüm , corsa c lerde 2 tip beyin bulunduğunu söylede birine uygulanabildiğine birine uygulanamadığını söyledi ,
uygulanabiliyor ise sprint booster a ihtiyaç olmadığını söyledi ,
uygulanamıyorsa power box sistemi uygulanabileceğini söyledi ,
power box ile yazılımın artıları eksileri nelerdir arkadaşlar ?

sevinirim , bu fiyat yüksek geldi çünkü bana 800-1000 tl arası yazılım uyguluyolar yani yazılım kadar etkilimidir ?
Akşam görüşürüm arkadaşımla, en kısa zamanda yazarım rakamı, bi araca uygulanan listede sendeki benzer parçalar ile beraber, hem sprintbooster hemde yazılım kullandığını okumuştum, bence sen önceliği yazılıma ver, ayrıca Best servis Muzaffer abiyle yüzyüze tanışmışlığım var, kendisi bu konuda uzman birisi bildiğim kadarıyla, birde senin araca hazır bir yazılım değilde custom bir yazılım yapmaları gerekmekte sanırım.

Geri