Ynt: can sıkıntısından motor temizliği 10 dkda
Vay be, gerçekten pırıl pırıl olmuş. İnsanın yapası geliyor ama üşeniyorum yahu. (
Vay be, gerçekten pırıl pırıl olmuş. İnsanın yapası geliyor ama üşeniyorum yahu. (
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dogan abi yapabiliyorsun birde üşeniyorsun valla sen bana tarif et senin aracın motorunu bile temzlerimGNSpower link' Alıntı:Vay be, gerçekten pırıl pırıl olmuş. İnsanın yapası geliyor ama üşeniyorum yahu. (
Doğan Abi Akhisar'dan geçerken haber ver, 10 dk da temizlerim ben hem bi akhisar köfte ısmarlarımGNSpower link' Alıntı:Vay be, gerçekten pırıl pırıl olmuş. İnsanın yapası geliyor ama üşeniyorum yahu. (
Emrah64 link' Alıntı:dogan abi yapabiliyorsun birde üşeniyorsun valla sen bana tarif et senin aracın motorunu bile temzlerim
kursatihtilali link' Alıntı:Doğan Abi Akhisar'dan geçerken haber ver, 10 dk da temizlerim ben hem bi akhisar köfte ısmarlarım
Biraz mı Doğan heralde bir danadan çıkacak bütün kıymayla olabilecek köftelerden bahsediyorsunGNSpower link' Alıntı:Kürşatcım sağolasın, o zaman gelmeden 5 gün önce haber vereyim de Akhisar biraz köfte stoklasın. (
Motor önemli değil. ((
ulas79 link' Alıntı:Biraz mı Doğan heralde bir danadan çıkacak bütün kıymayla olabilecek köftelerden bahsediyorsun
GNSpower link' Alıntı:Ben Akhisar civarındaki tüm danalardan çıkacak kıymadan bahsediyorum. ((