Yuh demek serbest

athlon2800

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
27 Şub 2009
Mesajlar
386
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
64
Sıfır alıp 3 yıldır kullandığım 2006 Astra h arabamın arka cam sileceklerinin su püskürtmesini tesadüfen dün keşfettim. Yuhhhh dedim kendi kendime.
Bugün servisime gittiğimde anlattım, güldük bayağı...
"O da bişeymi neler var neler" dedi.
O anlattı:
"Bizim bi arkadaşın vectra g var, sıfır almış 8 senedir kullanıyor. Arabasında bi problem var ben sürüyordum içeri karanlıkdı far açma anahtarıyla tavan lambasını açtım, birden şaşırdı adam. Nasıl yaktın tavan ışığını dedi, bende gösterdim. Sen nasıl yakıyordun dedim. "Ben kapıyı açardım hep..." dedi."
Meğer adam 8 yıldır tavan lambasını açmak için kapısını açıyormuş ve her seferindede böyle Opel firmasının ben.... diye küfredermiş.
Resmen koptum...:kop:
 
Son düzenleme:
TeşekkürLer... gerÇekten opeLLer biras karıştırıLmak isTeniyor ;)
 
sizinki daha iyiymiş ama bence:)
 
kullanma klavuzunu okumak lazım... orda güzel bilgiler var.;)
 
telefon,araba,müzik setlerinin bilmediğimiz bir çok yönü var bazılarını keşfetmeden cihaz hurdaya çıkıyor başkasından öğreniyoruz fonksiyonlarını
 
Tam bu noktada sunu sormak isterim:

ASTRA H larda, arka koltugun ustundeki aydinlatma isiklarini sofor mahalinden acabilme sansimiz var mi? (arka koltukta oturan birisi acabiliyor, hemen ustundeki tusa basarak)
 
Arka koltuğun üstünde aydınlatma ışığımı var?:eek:
 
:D ASTRA H icin var. En azindan benimkinde 2006 model Njoy SP.

Evet arkadaslar, bunu sofor mahalinden acabiliyor muyum?
 
Bende de varmı ki acaba?
Benim arabanın arka koltuğuna hiç oturmadım daha.
Essentia larda olmayabilirmi?
Neyse opellerle ilgili ilginç absurut hikayesi olan anlatsında gülelim biraz.
 
Vardir bence. Essentiada da vardir, donanim sayilmaz bu, standarttir. Ben de hic oturmadim, ama gece dikkatimi cekiyor:) isik sonucta, karanlikta belli olmaz mi :)

(Bunu sofor mahalinden acabiliyor muyum?)
 
Geri
Üst