Yuh demek serbest

Bunların hepsi kullanım kitapçığında belirtilmiş,noksanlık okuma alışkanlığımızın az oluşu . ;)

Aldığımızda bi kurcaladım heryerini herşeyini bilirim ben babam bana soruyo artık:D

Bunların hepsi kullanım kitapçığında belirtilmiş,noksanlık okuma alışkanlığımızın az oluşu . ;)

Benim sorumun cevabi kitapta yok.

hayda bukadar olur dedirtecek olaylar :)

far açma düğmesinin üzerine basın...

Hemen arabaya gidip denedim, dugme iceriye dogru bile girdi, fakat hic bir tepki olmadi... :( kontagi acmistim, ama motor calismiyordu, bir de aksam eve donerken motor calisiyorken deneyim. Gerci bir sey degismez..

far açma düğmesi basılmaz ki!

far açma düğmesi basılmaz ki!
Ya konustugumuz mevzudan bi habersin, bu sekilde unlemli olmadik seyler yaziyorsun ya da bildigin bir sey var, onun verdigi bilmislikle bu sekilde saygisizca yaziyorsun

Ya konustugumuz mevzudan bi habersin, bu sekilde unlemli olmadik seyler yaziyorsun ya da bildigin bir sey var, onun verdigi bilmislikle bu sekilde saygisizca yaziyorsun

Ben o ünlemi kızarak, tepki vererek değil;
basılmıyor, nasıl basacağız, düğme kırılacak, neden basılmıyor, bizdeki mi bozuk acaba... gibi anlamlarda yazdım.

Sonra; saygıyı önce sen öğren. :mad:Bu konuyu buraya ben açtım ve konun dışına çıkan, kendine özel bir tarafa çeken sensin.
Sen bu sorunu teknik servis bölümünde sorarsan cevabını alırsın.
Daha fazla polemiğe gerek yok.

Geri