Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iki farklı cümle:) o zaman tüpraş'tan herkese aynı lpg veriliyor ama firmalar bu lpg ye propan veya bütan ekleyerek derişimini bozuyorlar.
peki sanayii için üretilen ve dökme diye tabir edilen bir lpg var mı? varsa bu tiğ lpg nin fiyatı akaryakıt olarak kullanılan lpg den daha mı ucuz?
durumu özetleyeyim. kullanım tarzım yüküm nerede ise hep aynı. milangaz ile 280 km civarı biten lpg tankı po gaz ile 305 km de bitiyor. birim litresi daha pahalı olan po gaz bu durumda benim için daha ekonomik oluyor. zaten hep savurum. pahalı iyidir :)
ostim'de üstün oto'ya gitmeni öneririm. zaten atiker in iç anadolu bölge bayii mi nedir. gayet iyiler. bu arada sorunun ne olduğunu söylesen belki yardımcı olabiliriz. belki ama. netten olduğu kadar.
turbonun daha masraflı ve sorunlu olduğuna katılmıyorum. x20xev den z20let e çevrilmiş bir araç var mesela hali hazırda. opel garajda yapıldı ve hala sorunsuz ilerliyor. en azından supercharger a bile karar versen bu motorda tecrübeli bir yere yaptır da kafan ağrımasın derim. tecrübe herşeydir.
tamam işte o titremenin nedeni balans olmayışı. sizin yapacağınız gidip merhaba benim lastiklerin oturması tamam şimdi balans yapabiliriz deyip kendilerine balans yaptırtmak. yapılınca teşekkür edip gitmek. ankara'da lastik aldığınız yer önce takarken balansı yapar. sonra 100 km sonra yeniden...
1) HK
2) weSti555
3) ethem bozkurt
4) z20leh
5) MaviGsi
6) themaniac
7) beyaz guvercin +2
8)by_Asii
9)loopus_0618
10)Rotweiler ve bir arkadaşı(yeni opel aldı onu da sürüklerim kesin)
11)clap.06
12)Chatin
13)VeCCtra
14)sabri3a
15)gakko
16)cance
17)kustoo
18)sortie
19)M@honi
20)keskinli_ali