0 aldiğim araç komple boyali çikti

Kesinlikle hiçbir şekilde taviz vermeyin,benzer konularda tüketici lehine mahkemelerden çıkan çok sayıda emsal karar var...

dün gittim aracımın parçalarının tek tek boya micron değerlerine baktırdım..değerler aşağıdaki gibi,lütfen bu onuda bilgisi olan beni aydınlatsın bu değerler normal mi..üstelik serviste ki başka bir 2006 aracın değerlerinede baktık her yeri 120-130 micron arasında çıkıyor,benim değerler ise inanılmaz:
TAVAN:190-270
KAPUT:140-170
SAĞ ÖN ÇAMURLUK:170-280
SAĞ ÖN KAPI:140-180
SAĞ A-B DİREĞİ:140-280
SAĞ ARKA:140-160
SAĞ ARKA ÇAMURLUK:220-230
BAGAJ KAPAĞI:230-240
SOL A-B DİREĞİ:210-290
SOL ARKA ÇAMURLUK:210-220
SOL ARKA KAPI:210-240
SOL ÖN KAPI:100-130
SOL ÖN ÇAMURLUK:180-270

yukardaki değerleri gören alıcılarım şeytan görmüşçesine kaçıyorlar ama opel hala orjinal diyor benim aracaaa..

arkadaşım iyi bir avukat ama dişli biri olacak ve ekspertiz-bilirkişi raporları ile çok iyi neticeler alabilirsin bilgine, emsalleri mevcuttur, ama pes etmeden gayet ciddi bir şekilde arkasında durman gerekir...

dün gittim aracımın parçalarının tek tek boya micron değerlerine baktırdım..değerler aşağıdaki gibi,lütfen bu onuda bilgisi olan beni aydınlatsın bu değerler normal mi..üstelik serviste ki başka bir 2006 aracın değerlerinede baktık her yeri 120-130 micron arasında çıkıyor,benim değerler ise inanılmaz:
TAVAN:190-270
KAPUT:140-170
SAĞ ÖN ÇAMURLUK:170-280
SAĞ ÖN KAPI:140-180
SAĞ A-B DİREĞİ:140-280
SAĞ ARKA:140-160
SAĞ ARKA ÇAMURLUK:220-230
BAGAJ KAPAĞI:230-240
SOL A-B DİREĞİ:210-290
SOL ARKA ÇAMURLUK:210-220
SOL ARKA KAPI:210-240
SOL ÖN KAPI:100-130
SOL ÖN ÇAMURLUK:180-270

Gercekden cok cılgın değerler :eek::eek: kesınlıkle mahkemeye verın taviz vermeyın onlarda alışıla getirmesinler böyle durumları

boyalarda ki mikron değerleri ile az da olsa bilgisi olan benim arabanın mikron değerleri ile ilgili yorum yapabilir mi arkadaşlar...

teşekkür ederim ern1402

Bildiğim kadarı ile bir çok markada aynı durum mevcut.
Renault da arkadaşımın başına gelmişti aynı durum. 0 km Megan aldılar. Bir süre sonra bir oto boyacısı arabayı uzaktan görünce bizim arkadaşa sürücü tarafı ön kapı komple boyalı diyor. Kontrol ettiriyorlar ve kapının boyalı olduğu çıkıyor. Hatta kapı bütün değiştirilmiştir. Sonuç şikayet ediyor lakin bir şey olmadı.

Aynı şekilde farklı firmaların da bu tip olaylarını daha sonra öğrendim.Wv de polo hasarlı aracı Türkiye distüribütörü uygun rakama bayiye veriyor. Müşteriye uygun rakamdan satılması şartı ile. Elemanlar bir güzel onarıp kınalayıp 0 olarak müşteriye çaktılar.

Bildiğim kadarı ile bir çok markada aynı durum mevcut.
Renault da arkadaşımın başına gelmişti aynı durum. 0 km Megan aldılar. Bir süre sonra bir oto boyacısı arabayı uzaktan görünce bizim arkadaşa sürücü tarafı ön kapı komple boyalı diyor. Kontrol ettiriyorlar ve kapının boyalı olduğu çıkıyor. Hatta kapı bütün değiştirilmiştir. Sonuç şikayet ediyor lakin bir şey olmadı.

Aynı şekilde farklı firmaların da bu tip olaylarını daha sonra öğrendim.Wv de polo hasarlı aracı Türkiye distüribütörü uygun rakama bayiye veriyor. Müşteriye uygun rakamdan satılması şartı ile. Elemanlar bir güzel onarıp kınalayıp 0 olarak müşteriye çaktılar.
malesef çoğu markada bunlar yaşanmakta dediğiniz gibi...

Geri