45 liraya kıydım diyosun 2 kapı 90
ama cix olmuş
ama cix olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
egzoz ne marka ve orta susturucu ıptalmı?
45 liraya kıydım diyosun 2 kapı 90
ama cix olmuş
35 fena değilmiş.
tek taraf 35 tl sanırım ıkı taraf 70 tl 70 tlm olsa ustune 30 daha borc yapar egzoz alırım :rakir::rakir::rakir::rakir: o kadar fakırım bu aralar
Aynen bende aynı kafadayım, beğendiğim birşeyse alıyorum vallahi kendime böyle bakmıyorumTek tarafın olduğunu biliyorum.
Aracıma alacağım bir şeyi yeterki beğeniyim, eğerki kafaya koyduysam geri dönüşü yok alırım onu. Zamanında Palio'ma 65 liralık Orj. Abarth logosu almıştım.
Eksoz konusunda ise fazla ucuza kaçma Metin, az daha bekle SS magnum yada Mega felan bul al.
Aynen valla Özgür.Aynen bende aynı kafadayım, beğendiğim birşeyse alıyorum vallahi kendime böyle bakmıyorum
Egzos konusu da göreceli biraz, ben o ara susturucum çürümüştü değiştirmem gerekiyordu buda istediğim bir egzosdu o yüzden markaya pek takılmadan bunu aldım.
Techturkey forumda 2. el sık alınır satılır, takip et ilanlarda genelde İstanbul'dan.ya banada yardımcı olursanız sevınırım boyle satan eden duyan varsa ben uzun yolda yanı yuksek devırlerde bagırmasını ıstemıyorum kalfanın steel var herdevırde aynı ses ya motoun sesı bıle degısıyor egoz aynıı kac kere sordm oglum bu baska yere baglı olmasın motor ayrı egzoz ayrı ses cıkartıyor dıye
Aynen valla Özgür.
En son Oem marşbiyeli dondurdum kafaya, onunda çamurluk ağzı eksiği kalmıştı, tamamladım çok şükür. Beğendikten sonra imkanımı aşan birşey değil ise alınmama gibi bir şansı yok.
Techturkey forumda 2. el sık alınır satılır, takip et ilanlarda genelde İstanbul'dan.
Ben arabama eksoz takacak olsam (ki son susturu benimde çürük, düşünmüyor değilim) SS Mega takarım, 2. el değeri temiz ise 250 civarları birşey, öyle abartılı seside olmaz üstelik.
ben zaten sadece şu corsaya döktüğüm parayı kendime dökeydim ergenlik zamanıma dönerdim 18 lik parlak oluverirdim