04 Mart İzmir Fotograf Bulusması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
LEn Umut Candamı geliyor :)
Ozamn bndende +1 :)

1- Çağrı
2-Umut + 1,5 :)
3-Muratezcan
4-Savaş abi
5-Sinan
6-Hakan&Serhat
7-Eren
8-Memo
9-Ahmet abi
10-Civan
11-Taner
12-LND
13-canım opelim
14-teknokolik35
15.Mehmet+ Arzuhan

1- Çağrı
2-Umut
+ 1,5 :)
3-Muratezcan
4-Savaş abi + 1
5-Sinan
6-Hakan&Serhat
7-Eren
8-Memo
9-Ahmet abi
10-Civan
11-Taner
12-LND
13-canım opelim
14-teknokolik35
15.Mehmet+ Arzuhan

Tamamdır yarın akşam bi müşteriye uğrayıp oradan forum-bornovaya geçerim
elimde immobilizier-kumanda tanıtma cihazı olacak
sorunu olan kumandasında anahtarında unutmasın söylesin hazır makinayla gelmişken halledelim;)
kumanda kabı-sustalı kumanda filanda atarım çantanın içine astra-vectra için sıkıntısı olan varsa danışsın bana orada arkadaşlar:]]]

Sametin yanına ugradım sımdı . Elinde her turlu aracın kumandası anahtarı vs var gordugum kadarıyla cıhazı falanda gördüm baya takım taklavat yani :) maşallah.

Akşama bir güncel hava güzel gözüküyor , herkesi bekliyoruz telefonum 0 507 697 77 50 .

Sametin yanına ugradım sımdı . Elinde her turlu aracın kumandası anahtarı vs var gordugum kadarıyla cıhazı falanda gördüm baya takım taklavat yani :) maşallah.

Akşama bir güncel hava güzel gözüküyor , herkesi bekliyoruz telefonum 0 507 697 77 50 .
Çağrı yemek işini ne yapacağız, yemek yiyip de mi gelelim, yoksa sen bir şeyler ısmarlayacakmısın?:)

1- Çağrı
2-Umut
+ 1,5 :)
3-Muratezcan
4-Savaş abi + 1
5-Sinan
6-Hakan&Serhat
7-Eren
8-Memo
9-Ahmet abi
10-Civan
11-Taner
12-LND
13-canım opelim
14-teknokolik35
15.Mehmet+ Arzuhan
16-okican+1

ya ben bunu yenı gordum.ama araba cok pıssss.gelmek ıstıyorum ama bu saatte yıkamacı bılmem kı :)

Boşver Hasan bizim arabada kirli olacak, üstelik araba daha eve gelmedi.

tamam savas abı.ben hemen cıkıyorum.yıkamacım acıksa bı gıdıvereyım hemen halletsın.hem su kabahatker mevzusunuda konusuruz :D savas abım benım

Geri