Yaaaa arkadaşlar kadıköyü biliyorsunuz. Beni kadıköye yaklaşınca arayın ben herkesi toplarım. Özelden mesaj yollayın numaramı vereyim. Burdan yayınlarsam kızlar peşimi bırakmıyo da
bu süperdi nida
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaaaa arkadaşlar kadıköyü biliyorsunuz. Beni kadıköye yaklaşınca arayın ben herkesi toplarım. Özelden mesaj yollayın numaramı vereyim. Burdan yayınlarsam kızlar peşimi bırakmıyo da
BMW dokunmuş olmasın?
Muharrem adresi bilmediğine göre Engin' i arıyorsun. Eğer düğünle ilgili sıkıntından dolayı kafanı rahatlatmak amacıyla geliyorsan Nida' yı ararsın. Düğünle ilgili işlerinin yoğunluğundan dolayı gelemeyeceksen ama yine de adresi öğrenmek istiyorsan da Onur' u arıyorsun.
Ya arkadaşlar kendime uyarı vereceğim. Son günlerde iyi değilim ben geyiğin dibi oldu gerçekten özür diliyorum tüm forumdan...
Faruk Mekan, Moda'nın göbeğinde.
Şöyle tarif edeyim. Kadıköy Boğanın ordan yukarıya doğru tırmanan tramvay'ı takip et, moda havuzunu geçtikten sonra içeriye doğru devam et (rayları takip et) :]
Raylar sağa doğru dönecek(sahile inme yoluna doğru)
o noktada rayları bırak ve sen dümdüz yoluna devam et.
Bomonti diye sor zaten o civarda herkes gösterir moda da...
nasıl anlattım ama :]
Gelipte yolu bulamayan arkadaşlar olursa,
0535 664 09 72 - Engin