--06 zlt 81-- saygılarımla...

Cümleten Teşekkürler Arkadaşlar..
Yol tutuşunda Farklılık oldu,Özellikle Kalkışta ve Hızlanışta..Arttı yani..
Çukurlarda da fazla ses ve Zıplamada yapmıyo..
Hele en önemlisi de Virajlara Korkmadan Dalıyorsun :D

Haşmet Bey, 3-5 arkadaşta Aynen ve aynı kelimeleri söyledi :D :D

o lastik nasıl öyle duruyo abi bence çok sakat sanki çıkacakmış gibi :)

Angara'da offset'li jantı olmayanı döverler ahaha :D :D Şaka bi yana, oranın klasiği böyledir, özellikle sedan focus, astra f ve g kasaları pusturup önler 8-8.5 arkalar kesin 9 ofsettlidir :D Ancak 1-tampondaki led'i bagaja yada pedal kısmına vs alsan, 2- güzel bi astra lip+ marşpiyel olsa çok daha hoş olur ;) maşallah tekrardan.

Son düzenleme:
Maşallah çok güzel aracınız
Ankara trendi bu olabilir zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence daha iyi bir jant uydurulabilirdi
Kazasız belasız inşallah

Mehmet öncelikle maşallah diyorum ve bu resimde olan fazlalıklardan bir kasacık kadar istiyorum :D

sam0935v.jpg

Araca arkadan bakınca arka tekerlere fazla Kamber verilmiş gibi görünüyor ama Kamber metre ile ölçerek verildi.
Şu anda Jantların 4 düde 9 inç, aynı desende ver markada 2 tanede 8 inç Jantım daha var,onları önlere takacam, O zaman daha toplu duracak inşallah..

Haşmet bey dediklerine katılıyorum zamanla olacak..
Nadir abi Lafımı olur abi,ben her Cumartesi akşamı ne misafirliğe giderim,nede misafir kabul ederim,1 kasa olmasa da,4-5 tane Tuborg umu alırım arabada veya Arazide yudumlarım.
Sen ne zaman dersen bi cumartesi haberleşelim,senin için nere uygunsa sanada Ismarlayayım..

Abi Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin öndeki ışıklandırma bence de fazla daha kısa olsa sadece opel amblemini aydınlatsa daha hoş olurdu diye geçirdim içimden zevkine karışmak gibi olduysa affola

Araca arkadan bakınca arka tekerlere fazla Kamber verilmiş gibi görünüyor ama Kamber metre ile ölçerek verildi.
Şu anda Jantların 4 düde 9 inç, aynı desende ver markada 2 tanede 8 inç Jantım daha var,onları önlere takacam, O zaman daha toplu duracak inşallah..

Haşmet bey dediklerine katılıyorum zamanla olacak..
Nadir abi Lafımı olur abi,ben her Cumartesi akşamı ne misafirliğe giderim,nede misafir kabul ederim,1 kasa olmasa da,4-5 tane Tuborg umu alırım arabada veya Arazide yudumlarım.
Sen ne zaman dersen bi cumartesi haberleşelim,senin için nere uygunsa sanada Ismarlayayım..

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim yüreğine sağlık.

Geri