07 lbr 44

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben öteki konuya yardırmışım fatih, bi iletişim kuramadık yahu :D

Edit :
Aracımız 2007 model comfort modeli Rengi çok afillidir arabamın Gri pannacotta renginde. Sattığım vectrada olmayan tek özelliği bunda sol aynada karartmalı. onun haricinde ne eksiği ne fazlası var...

Hayırlı olsun tatlı duruyor, ilan sitelerinde BEJ renk diye sınıflandırıyorlar, rengi bildiğimiz iyi oldu, en azından antilop gibi bir renk değil :D
eski arabana da + olarak ESP, deri-kumaş döşeme kalitesi, iç mekan görselliği ve 5hp fazlalık ve tork dengesi getiren twinpert motor var diye biliyorum, yanlışsam düzelt.

Ben öteki konuya yardırmışım fatih, bi iletişim kuramadık yahu :D

Edit :

Hayırlı olsun tatlı duruyor, ilan sitelerinde BEJ renk diye sınıflandırıyorlar, rengi bildiğimiz iyi oldu, en azından antilop gibi bir renk değil :D
eski arabana da + olarak ESP, deri-kumaş döşeme kalitesi, iç mekan görselliği ve 5hp fazlalık ve tork dengesi getiren twinpert motor var diye biliyorum, yanlışsam düzelt.
mert makyajlı kasalarda comfort donanımında sadece 2008 modellerda esp deri kumaş döşeme ve aux çıkışı var. 5 bg fazlalık zaten twinport motordan geliyor. 2006 modelin ikinci altı ayından itibaren twinporta geçti. iç görsellikte ise direksiyon 3 kollu oldu yan kapılardaki gri şeritlerin üzerine çıta gibi bişey yapmışlar aynı şey torpido üstündede var. torpido kabarık duruyor daha yumuşak aynı zamanda. koltuklardaki kaliteyi anlamam zaten :D ama makyajlı kasa c1 kasaya göre daha iyi kaçıyor. 5 bg rampada hissettiriyor. safranboluda hastahane altı denilen bir yer var. sattığım vectrayla 3 alınca 2 bin devir civarı yakalıyordu bu direk 2300 gibi bir devirde yakalıyor baskı balata ikiside aynı olmasına rağmen.
rengim ise muhteşem ya :D gri pannacotta :D bu ne lan demiştim bildiğin bej gibi bir renk :D

Geri