A
aktaş
Bilgi Girilmemiş
Ynt: '09 Opel Astra H 59 YA 115
harun maşallah çok yakışıklı olmuş velet yazın görüştüğümüzde yay varmıydı?
harun maşallah çok yakışıklı olmuş velet yazın görüştüğümüzde yay varmıydı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yavas ve emın adımlarla ılerlıyoruz yanı tabıkı maddı boyutuda var bu ozellıklerın eklenmesınde ama emegıne ve verdıgın paraya deger ısler yapıyorsun kardesım nasıp olursa tanısmak ısterım bır bulusma ıle 14alkisshrnaltinsoy link' Alıntı:Sertlik konusunda pek bi farkı olmadı bana göre ama biraz arttı diyebilirim.Düz yolda yay olduğu pek hissedilmiyor fakat bozuk ve engebeli yollarda kendini belli ediyor.O sıkıntıyı da yol tutuşu biraz daha arttı ve viraj kabiliyeti epey düzeldi diyerek atlatabiliriz.
Burak:
Yazın görüştüğümüzde sadece Bi-Xenon vardı o kadar.Yaylar 20-25 gün oluyor takalı.Tam kıvamında düştü
şevket:
Elimden geldiği kadar ve maddi imkanlar olduğu sürece yapmaya çalışıyorum.Yarın premium tizler gelicek onları takıcam.Daha sonra ön arka Premium hoparlör ve CDC40 Opera inşallah.Ama onların öncesinde Far yıkama şart oldu.Kış geliyor artık.Yağmur çamurda merceğin önü kirlenicek yolu göremiycez
niko22 link' Alıntı:İnsignia egzos ucunu nerden buldunuz bende arıyorum ancak daha bulamadım astralarla aynıymış sanırım.