1.3 Astra J'ye bu para verilmez diyenlere

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onderak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.3 Astra J'ye bu para verilmez diyenlere

bende okumuştum 2012 de satılan araçların istatislik haberini . orda bizim araçlar lineadan sonra en çok satılan olarak gözüküyordu golf ü filan ikiye katlamıştı satışları . astra gitmiyor diyenler zaten 1.3 motora binmesin  :D

dejampe link' Alıntı:
astra h 1,3 cdti kullandım 1 ay öncede astra j 1,3 cdti sedan aldım. memnun olmasam almazdım....her sabah apartmandan koştura koştura iniyorum aracıma kavuşayım diye. bana zerre problem çıkarmadı astra h yi 5 yıl kullandım 298.000 de sattım.. bana dizel vosvogen göstersenize 298,000 km ye problemsiz gelen.... performans arayanların çoğuda yalandan ağalık yapıyolar halbuki benzin koycam diye arabaya ağızlarını açlıktan kokutuyolar....

bu arada 1,3 cdti sedanıma racechip taktım. ayarı hiç değiştirmedim f-1 ayarında kullanıyorum... performansı müthiş oldu...aracım siyah renk sport paket... kapı kollarınada krom kapı kolu taktım.. çok düşündüm acaba kro işi olurmu diye yok yok şahane oldu. aracı yıkayıp üstüne bide hızlı cila atınca kaldırmda durup arabaya bakanlar haddinden fazla  011zaa

Merhaba.Racechip önerirmisiniz? Kaça maloldu?

hakkinenk link' Alıntı:
Merhaba.Racechip önerirmisiniz? Kaça maloldu?

racechipi öneririm performans çok iyi gaza tepki güzel... hızlanma güzel... ayarlarıyla hiç oynamadım... araç için en ideal ayarmış ve uzunca bir süre test sonucunda bu ayara karar verilmiş.. sadece partikül filtereyi araç birazcık daha sık temizliyor hepsi o...
yakıtta azaldı ama öyle ciddi bi test yapmadım yakıt konusunda. bende pro2 yeni modeli var 700 civarı bir rakama mal oldu.

NE oluyor kardeşim ya boş verin atalarımız boşa dememiş it ürü kervan yürür alıp kullanan memmunsa sorun yok ki sende gayet memmunsun TINNN de gitsin

Bir aydır kullanıyorum ve memnunum. Kimin ne dediği beni ilgilendirmiyor. benzin istasyonuna gidiş frekansım azaldı en azından...  011zaa

Konuya yazan 1.3 sahiplerinin yarisi nin chipli yada box  li olmasi bazilarininda arastirmalar yapmasi cevrede konusulanlarin cok yanlis olmadigini acikliyor aslinda konuyu acan sn.onderak bile chipli kullaniyor zaten disardan gelen yorumlar 1.3  olmasiyla ilgili degil performansiyla ilgili yoksa 1.6 lar kadar gitse kimse gidip 1.6 almaz opelde 2 motor secenegide olsa.su motorun astra da kullanilmasini kimse savunmasa bir an once kurtulcaz bu hafif araclar icin piyasadaki en iyi dizel motordan (astra gibi 1400 kg luk araclarin icin vasat alti)

astraowner link' Alıntı:
Konuya yazan 1.3 sahiplerinin yarisi nin chipli yada box  li olmasi bazilarininda arastirmalar yapmasi cevrede konusulanlarin cok yanlis olmadigini acikliyor aslinda konuyu acan sn.onderak bile chipli kullaniyor zaten disardan gelen yorumlar 1.3  olmasiyla ilgili degil performansiyla ilgili yoksa 1.6 lar kadar gitse kimse gidip 1.6 almaz opelde 2 motor secenegide olsa.su motorun astra da kullanilmasini kimse savunmasa bir an once kurtulcaz bu hafif araclar icin piyasadaki en iyi dizel motordan (astra gibi 1400 kg luk araclarin icin vasat alti)

Forumdaki Box veya chipli dizel araç sayısı 2 elin parmaklarını geçmez, bu tezi neye göre savunduğunuzu anlamadım. Sayılarla konuşursak 2012'nin dizel satış değerleri zaten ortada, unutmayalım ki 1,6T 180 liğe chip taktıranda var o zaman 1,6T 180 gitmiyor.

Chipsiz 2 sene bindim ben bu araca..
Demek ki yeterli bulmusum performansini.. Ha niye yaptirdim yazilim? Birileri tavsiye etti diye yaptirdim, daha iyi olur dediler diye yaptirdim, ihtiyac duydugumdan yada aracimin yurumedigini dusundugumden degil...

Fazlasiyla yeterli bu motor bu araca.
Makasa girmiyorsaniz, araci bi baska aracla yaristirmiyorsaniz..!!!

Bu araca yurumuyor yada bu parayi etmez dememeli kimse...!!!
Oyle olsa kimse almaz zaten...

1.3 diyorum cunku ismi bu..

Ama opel, 1.6 - 115 hp bi dizel motor kullansaydi, inan rakipleri arac satmakta zorlanirdi.. Rakiplerinin Satis rakamlari cok ciddi olarak duserdi, o ayri konu...

Verilmez dıyenler laf olsun dıye konusuyorlar işte. Nıye verılmesin?  Bunca insan veriyorsa ve memnunum dıyorsa hala da aksini söyleyıp durmanın manası yok. Ayrıca verılmeyecgını dusunuyorsan vermessin olur bıter.

Sonucta kasa olarak, donanım olarak araclar aynı.

Ben de aracımı alırken 1.3 mü 1.4 mu alayım dıye dusundum ama 1.4 140 hp nin yakıtının benı uzmeyecgını gördugum ıcın 1.4 aldım.  Hakkaten de oyle oldu. Gayet memnunum. Yok daha az yaksın diyenler de dizel de alabılır. Tercıh meselesidir.

recepakcay link' Alıntı:
Forumdaki Box veya chipli dizel araç sayısı 2 elin parmaklarını geçmez, bu tezi neye göre savunduğunuzu anlamadım. Sayılarla konuşursak 2012'nin dizel satış değerleri zaten ortada, unutmayalım ki 1,6T 180 liğe chip taktıranda var o zaman 1,6T 180 gitmiyor.
Forum demedim konuya dedim

Geri