S.a arkadaşlar Astra 2006 1.3 Tdci dizel, düz vites enjoy alıcaz, pazarlığı yaptık notere gitmeden 2 konuda danışmam gerekiyor, öncelikle arabanın 1.3 olması, yokuşlarda, uzun yollarda beni ve ailemi üzermi?2. si ise arabanın dizel olması.Dizeller masraflı olur diyenler kafamı karıştırdı.Görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum.(Bilmiyodun niye aldın derseniz, yakın bir arkadaşımın yakın bir arkadaşı kıyak yapınca tamam dedim, kaçırmak da istemiyorum.)Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
1 ay oldu aracımı alalı. Çok araştırdım,yokuşlarda bayılma konusunu.1.3 motor kasayı kaldırmıyor diyen çok yorum okudum.
1-1.3 motoru 2bin devir altına düşürmezsen bir hantallığı yok
2-Yokuşta bayılma falan hiç görmedim (5kişi baya iyi bir tepe çıktım ) benzinliye göre daha fazla gaz vermek gerekiyor.
3-Uzun yolda çok rahat. benimki 6 vites sizin aracı bilmiyorum.6. vites baya rahatlatıyor arabayı.
4-Dizel masrafı olarak bişi diyemicem bakıma gitmedim daha.yalnızca yağı falan 15000 km bir değişiyormuş,ayrıca bu araçlarda triger zinciri olduğundan daha ömürlüymüş.
5-iç kalitesi güzel,sadece bardak falan koyacak yeri yok ancak alıştım .Varsın olmasın sorun değil bana göre.
6-aracı almadan önce kullanan kişilerle de görüştüm, bir sorun çıkardığını söyleyen olmadı,tabiki bakımlarını düzenli bir şekilde yaptırdıktan sonra.Bende şimdiye kadar bir problem görmedim.
saygılar.