1.3 CDTİ HIZ LİMİTÖRÜ ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gungun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gungun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar bizim 1.3 cdti larda hiz limitörümü var 180 i gecmiyo araba ?? dip gazda 180de kaliyo ?? bilgisi olan varmi

Ynt: 1.3 CDTİ HIZ LİMİTÖRÜ ??

Onu bilmem ama yapmayın arkadaslar bu hızları. Arabalarımız iyi de olsa yok şartlarımız bu hızlara uygun degil.

yok zaten herzaman yapmiyorum dun deniyim dedim gece yol boştu oyuzden :) 180de kalıncada sormak istedim sag duyunuz icinde ayrica tesekkur ederim kendi adıma

o sıkıntı bendede var ve salak servisin hiç birşeyden haberi yok 3aydan beri bana dönecek.o nedir diyo bana.bu araçlarda sınırlayıcı var dıyorum aaaa hiç duymadık ilk siz söylüyosunuz

ben bu yakınlarda servise gidicem belki yarinda gitme ihtimalim var. bi soruyum belki bi bilgi alirsam paylaşırım

sonuç şu olacak yazılım ile düzelteceksiniz.ben servise bu bilgiyide veriyorum adamlar bi dünya

daha önce de bir kaç arkadaşımızda oldu aynı şey hız limitörü var dediler benim aracım da 212 görüyor ama yine de daha gidecekmiş gibi geliyor fakat 212 de sabitleniyor
ama herkesde değişik hızlarda sabitlenmesi ilginç
032questn

sınırlayıcı olup olmadığını bilmem ama ben düz yolda 190 'ını gördüm , istesem dahada gidecekti,

Walla düz yolda 180 evet ama hafif yolun eğimini alarak ben 185 i gördüm hem yol bilgisayarının olduğu yerde hemde normal ibrede bir sıkıntı yok gibiydi sana hatta resmini bulmaya çalışacaüığım..

Araba 1.3 95bg. düz yolda  max 180-185 normaldir. Sanırım benimde 180de taklıyor. Ama son süratı mı budur yoksa limitörmü vardır bilmiyorum. Ben şuana kadar kullandığım araçlarımın hiçbirinde normal düz yolda fabrika verisini pek geçebildiğimi görmedim. Genelde ince bir eğimde hızımızı son süratin üstüne çıkartmışızdır ve düzlüktede bu süratı bir miktar sürdürebiliyoruzdur. Yavaşlayıp tekrar düz yolda fabrika verisinin üzerine çıkmayı deneyen var mı?

Geri