1.3 cdti kasko bedeli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 1912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1912

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar corsa 2006 1.3 cdti araca kasko yaptırıcam. önerdiğiniz firma varmıdır ve bu aracın tahmini kasko bedeli ve yıllık kasko tutarı ne kadar? yardımcı olursanız çok sevinirim acil yardım bekliyorum.

kasko yapılacak aracın plakası izmir ist. gibi şehirlerde kullanılan araçların kasko masrafı daha fazla tutacaktır kaza riski fazla olmasındna dolayı ayrıca aracın aracı yaşı arttıkça kaza risk oranı artacağından kasko fiyatını artırır

ilk kasko tutarın 1000 tl civarı tutar gibi geliyor sonra her sene kazasızlık indirimi alarak 500 tl civarına kadar düşerr tabii ki bunlar tahmin kasko içeriği de önemli :)

falcon 78;
hocam araç 34 plaka.. bir yere sordurdum 1500tl gibi bir fiyat çıkardılar şaşırdım:confused:
ben de tahmini 1000 civarıdır diye düşünüyorum..önerebilecğiniz bir sigorta şirketi var mıdır?

hocam benimki 2005 model ben mayısta 1,000 TL ye yaptırdım oda 10 yere sordum en ucuzu..Dubai Sigorta, sigorta iyimi kötümü bilmiorum ama başımda ufak bi kaza gecti hiiç sorunsuz hallettiler..ben acentaya güveniyorum şahsen

aynı model için ben bugün bir çok acenteden fiyat istedim. perşembe-cuma gibi bana dönecekler. bilgi veririm.

Anadolu Sigorta'ya 600-800 arası bir rakam ödemiştik diye hatırlıyorum benim corsa için..

benım aracda astra H 1.6 5 ay once 1500 tl ile ilk kaskoyu yaptık..Tanıdıkdı cok rica ettik elden 10 taksit :D Anadolu sigorta.. Full kasko aklına ne gelıyosa var. Ücretsiz çekici bile var :D

Kasko fiyatı belirleirken birçok şey hesap ediliyor ve araç sahibinin t.c. kimlik nosundan çıkartıyorlar. Bunların içinde kaç senelik ehliyrtinizin olduğu, mesleğiniz. cinsiyetiniz gibi birçok şey var. Geçen ay bir bayan arkadaşa 2004 dizel corsa aldık ve en ucuz 1030 lira ile güneş sigorta fiyat verdi. Bugün yine konuştuk öğretmen indirimi olan bir şirket varmış 900 lü rakamlarda bir fiyat vermişler.

Ahmet Altınçubuk

Geri