1.3 cdti marş motoru

tayfunozkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
güçlendirilmiş marş motoru denilen aleti monte etmeden sıcakken geç çalışma problemi çözülmezmi. bu araçlar ilk üretildiğinde bence böyle bir problem yoktu. zamanla marş motorunun fırçaları deforme olduğundan üzerinde ve güçsüz denilen marş motoru bence tam görevini yapamıyor. bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. yani marş motorunu söküp fırça değiştirsek problem çözülmez mi. araç 2004 corsa

valla sıcakken geç çalışma problemini yetkili servisler özelliklede Opel Gerçek 4 kez aracın servise girmesine rağmen çözemedi.
aracın garantisini gel git, gel git, derken bitirdiler..
en sonunda canıma tak etti,

Opel Team e gittim. dediğin gibi 1.8 lik marş motoru söküldü. 2.3 lük takıldı.
şuan sıcak yada soğuk kontağı çevirmemle aracın çalışması bir oluyor.

üstelik mu marş motorun arızalı olduğunu ordaki ustalar kaputu açmadan aracı iki üç kez çalıştırıp stop ederek anladılar..

Opel Gerçek 4 kez aracı servise alıp nerdeyse toplamda 8-10 gün serviste tuttu bunu anlayamadı.
yada anlamak işlerine gelmedi. çünkü araç garantiliydi.

hakkımı helal etmiyorum o yetkili servise..

parça ve işçilik fiyatını paylaşırsanız sevinirim. saygılar

corsa c mi? corsa d mi?

corsa d'de olduğunu biliyorum. fakat corsa clerde daha kötü

benimki Coırsa D. 2008

slm hayırlı akşamlar bende combo dizel var volan ses yapıyordu degiştim ses devam ediyor şimdi marş motorunu degiş diyorlar guclendirilmiş marş motorunu nerden bulurum ve kac para bilginiz var mı

Son düzenleme:
Merhaba. Bende de 2008 corsa d var. Marş basmadaki zorluğu ilk etapta aküden düşünmüştüm. Nihayetinde akü bitince (orjinali 60 amper) aynı kasada 74 amperlik akü taktım. Problem değişmedi. Gördüm ki kronik sorunmuş.

Şimdi sormak istediğim şunlar,
Orjinal marş motoru kaç kw ve kaç diş
( piyasada valeo marka 9 ve 10 dişli olarak satılıyor hangisini almalıyım)
Servise gitmeden kendim değiştirebilir miyim?

Saygılarımla

Geri