Arkadaslar 2012 1.3 dizel astram 0km aldim simdi 16.500 km de ve suan ordatalamada 9.5lt yakiyor araci biraz performansli kullaniyorum ama sakin kullanimdada 7.5lt nin altina daha dusuremedim(sehir disi izmir-cesme arasi 120km/h cc'de). Araci sehir disi sehir ici karisik kullaniyorum servise (kavuklar izmir opel) bircok defa danistim normal oldugunu ilk bakimdan sonra dusecegini soylediler fakat 15.000 bakimada girdi ama degisen hic birsey yok. Daha sonra servisten baska bir arkadas musait oldugun zaman gel yazilimini guncelliyelim belki yazilimsaldir dedi birdaha gittigimde isten cikmis arkadas ve diger calisan arkadasta bu tarz bi guncellemenin olmadigini soyledi ve tekrar tuketimin normal oldugunu soledi. Isin tuhaf yanida baska bir arkadasimda ayni aracin makyajlisi var(1.3 cdti sport) benim araba 12bin km de iken aldi arkadasin araci daha 1.000km ye gelmeden birgun beraber 2 araba cikip gazladik ve o 6.8lt yakarken ben 9.5lt lerde geziyordum ortalamada. Lutfen bir yardimda bulunun arabayi saticam yoksa dizel diye aldim benzinliden cok yakiyor. walll walll walll