1.3 Dizel Enjoy Plus

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Umitbjk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.3 Dizel Enjoy Plus

[quote author=HaKaN link=topic=5288.msg129730#msg129730 date=1337759413]
hayırlı olsun fotoları bekliyoruz ayrıca III İstanbul buluşmasına da bekleriz
[/quote

Teşekkür ederim.Gelirim Tabi  :)

hayırlısı olsun.

Ynt: 1.3 Enjoy Plus

bulent_tnt link' Alıntı:
Arkadasim yeni arac alicak sport 47 birakmislar

hangi bayiden 47 000 fiyat alındı arkadaşlar belirtebilirmisiniz...ben samsun bayisinden 48 500 fiyat aldım fakat son bir şey daha yapılacak gibi...astra 1.4 sport için iyimidir?

Ynt: 1.3 Enjoy Plus

torrent__ link' Alıntı:
hangi bayiden 47 000 fiyat alındı arkadaşlar belirtebilirmisiniz...ben samsun bayisinden 48 500 fiyat aldım fakat son bir şey daha yapılacak gibi...astra 1.4 sport için iyimidir?
İstanbul BALKAN

hayırlı olsun.

Balkan istanbulda en dip fiyatı veriyor ama her yönden kanser ediyor. işlerini pek iyi yaptıkları söylenemez. En dip fiyat verdikleri için de hediye filan yok. ne paspas ne tiryaki seti. zar zor karter koruma verdiler.

Bu arada Haziran fiyatları ne oldu acaba 1-2 bin artış olacağı kesin gibiydi ve aracı yetişmeyenlerle eski fiyat kavgası oluyordu bayide.

iyi fiyat arayanlar için bir tüyo da Mar a baksınlar. Biraz sıkıştırınca gerçek alıcıya iyi fiyat veriyorlar. Balkan ın taktik herkese telefonda bile dip fiyat verip knedisine çekmek.

Burock3427 link' Alıntı:
Balkan istanbulda en dip fiyatı veriyor ama her yönden kanser ediyor. işlerini pek iyi yaptıkları söylenemez. En dip fiyat verdikleri için de hediye filan yok. ne paspas ne tiryaki seti. zar zor karter koruma verdiler.

Bu arada Haziran fiyatları ne oldu acaba 1-2 bin artış olacağı kesin gibiydi ve aracı yetişmeyenlerle eski fiyat kavgası oluyordu bayide.

iyi fiyat arayanlar için bir tüyo da Mar a baksınlar. Biraz sıkıştırınca gerçek alıcıya iyi fiyat veriyorlar. Balkan ın taktik herkese telefonda bile dip fiyat verip knedisine çekmek.

Bende aracı geçen hafta MAR'dan aldım.Diğerlerine göre en uygun  fiyatı orada buldum.Birde tanıdık çıkınca extra indirimleri de oldu.

Haziran ayı kampanyasını dün servise gidip park sensörü taktırırken öğrendim 300-400 lira oynamış fiyatlar.Bilginize.

ne aldınız ve kaç liraya aldınız aracınızı?

eforgin link' Alıntı:
ne aldınız ve kaç liraya aldınız aracınızı?

1.3 CDTI  Enjoy Plus aldım.

49,900 araç.
+1600 lira Cyclone Navi.

hayırlı olsun aracınız kazasız belasız sürüşler diliyorum, bence güzel fiyata almışsınız...

Geri