merhaba arkadaşlar 1 ay önce 1.3 astra dizel aracımı aldım. Şuan 2000 km aracım ve km de 30 kuruş yakıyor sizce normal mi bir depo ile 750 km yol gidebildim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mustafa4862 link' Alıntı:merhaba arkadaşlar 1 ay önce 1.3 astra dizel aracımı aldım. Şuan 2000 km aracım ve km de 30 kuruş yakıyor sizce normal mi bir depo ile 750 km yol gidebildim.
mustafa4862 link' Alıntı:750 km yolun 350 km sini sabahın soğugunda 4 kişi binip dik bir rampaya vuruyorum ve 2-3 km tırmanıyorum sonra 2-3 km de engine salıyorum yani hafta içi her sabah 6 km gidip 6 km geliyorum denizlinin çameli ilçesinde soğuk bir ortamdayım onun etkisi olur mu bilmiyorum artık
Bence de bu şartlarda çok normal, ayrıca 6 km'de araç ısınmaz bile. Asıl tadı ısınınca çıkıyor inanın.mustafa4862 link' Alıntı:750 km yolun 350 km sini sabahın soğugunda 4 kişi binip dik bir rampaya vuruyorum ve 2-3 km tırmanıyorum sonra 2-3 km de engine salıyorum yani hafta içi her sabah 6 km gidip 6 km geliyorum denizlinin çameli ilçesinde soğuk bir ortamdayım onun etkisi olur mu bilmiyorum artık