- Konuyu Başlatan
B
BurakyNk
Bilgi Girilmemiş
Ynt: 1.3 Dizel'e Yay Taktırmak İsteyenler
İNŞALLAH GÜZEL OLUR
bende yaza doğru ufak ufak başlarım 
İNŞALLAH GÜZEL OLUR

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AEE25 link' Alıntı:Dün işim gereği Tekirdağ'a gitmem gerektiğinden aracı serviste bıraktım, bu sabah aldım..
Henüz resim çekicek kadar olmadım.. Bugün bir kaç resim çekerim..
Balık sırtı anten için radyo çekiminde %30 gibi bir düşüklük söz konusu o'da kapalı alanlara girdiğinizde, istanbuk içinde herhangi bir sıkıntı yok şuanlık..
Yalnız araca yay taktık ama ofisin garajına giremiyorum, buna bir çözüm bulmaya çalışsam iyi olacak..
Bu arada tanıştığımıza memnun oldum Gökhan, aynı anda 556655 isimli üyemizle de bugün tanıştım, sanırım o'da birşeyler yapmak istiyor..![]()
AEE25 link' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar,
Aracımı bu sabah itibari ile Odak Garage'a bırakmış bulunmaktayım.. Araca Egzost, Yay, Balık Sırtı anten montajı yapılacaktır.. (Mevcut egzoslarda eğiklik olduğundan yenisi ile değiştirilecek)
Bazı arkadaşlar Dizellere yay bulma konusunda sıkıntı çekiyorlardı, bu konuyu da yay arayan arkadaşlara yardımcı olmak adına açıyorum..
Aracı saat 2 gibi teslim alıcam, teslim aldıktan sonra resim ve ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşırım.. Şimdilik beklemedeyim..![]()
AEE25 link' Alıntı:Resimleri akşam eklerim Burak..
Sana verilen fiyat KW - Astra J Coilover V2'nin fiyatı.. Odak Tarık; "sen bir şekilde taktırıcaksın Coilover'ı ama V1 ama V2" diye her seferinde söylüyor ama bana biraz yüksek geldi fiyatı..