1.4 - 1.6 astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan egebuca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

egebuca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 1.4 ile 1.6 astra cd arasında yakıt konusunda bariz farklılık varmı(karışık kullanım)Siz hangisini önerirsiniz. Bi de 1.6 kullanıcısı varsa acaba yakıtından memnun mu ?20 ytl ile kaç km yapar( karışık)

tahmin olarak 100 km'de 1.6 araç 1.4'ten 4-5 litre daha fazla yaktığını düşünüyorum,ama performans açısından 1.6 tabiki daha iyi,ben 5 litre için 1.6 mı almıcam dersen bence 1.6 idealdir

1,6 daha az yakar bence kasa ağırlığı motor hacmi oranı yaparsak.20 milyonluk benzinlede 100 -140 km arası gider.

daha fazla yakar ama 4-5 litre kadar değil 1-2 litre oynar. en iyisi aracı kullananlardan ne kadar yaktığını öğrenmek ve karşılaştırmak

1.4 olan şehir içinde tabiki daha az yakar.Ama 1.6 olanlar şehir dışında yüksek suratlerde daha düşük devirde aynı gücü elde edebileceği için,aynı hızlarda 1.4'e göre daha az yakar...

yaa 1,4te astra gitmesi için gaza biraz fazla basmak gerekio.uzun yolda az da yakıo.ama şehr içinde acaip yakıo.uzun yolda 120-150arası ile gdnce 7ltre, hızlı gdnce 8,13 litre yakıo.otobanda yksek süratlerde kullanımda 10,2ltre yaktım.ama 1,4 motorun üst dewirleri eğlenceli baya ama alt dewirlerde bişi bekleme o yzden şehir içinde fazla yakıo alt dewirler rezil olduundan sonuçta 1,4 90hp we 16v yane.alt dewirlerde motorun yapıcak bişeyi yok.99model astraların 1,4lerinin içi bomboş.abs we klima bile opsiyondaydı o dönemde sonradan std. oldu....

yakıt farkı az performans farkı çok hiç düşünme1.6..:good:

1.6 Kesİnlİkle Astraya 1.4 Kucuk Kaliyor Dusuk Devİrlİ Kullanirsan 1.4 Le Fazla Bİ Yakit Farki Kalmaz

1.4 olan şehir içinde tabiki daha az yakar.Ama 1.6 olanlar şehir dışında yüksek suratlerde daha düşük devirde aynı gücü elde edebileceği için,aynı hızlarda 1.4'e göre daha az yakar...

Bendeki araç 2004 1.4 sedan, arkadaşımda 2001 model 1.6 hb var, aynen corsaDistorsiyon arkadaşın dediği gibi durum.

Geri