- Konuyu Başlatan
Ynt: 1,4 140 beygir Turbo ya LPG
Bu sitede değil galiba.
Bu sitede değil galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
deniz33 link' Alıntı:Bu sitede değil galiba.
O kişi ile iletişime geçmek isterim aslında. Hangi forum sitesinde olduğunu öğrenebilirmiyim. Bu arada benim arabamda yakıt ortalaması şehir içi 6,7 şuanda. Daha düşermi bilemiyorum ama LPG taktırmalımıyım ?lt818 link' Alıntı:Evet hocam,bu forumdan degil.lpg konusunu farkli forumlar uzerinden de takip etmeye calisiyorum,orda gormustm bu bilgileri.
Yine ayni forumda kendi istegi uzerine 65bin km de kendi istegi uzerine 1500tl ye celik subap degisimi yaptrmis+servis bakim kontrolu bi uyede vardi.degisimde subaplarin gayet iyi oldugu bi 65bin daha gider bilgisi verilmis kendisine.lpg sistemi Viella.
Yalniz bu aracin 1.6t mi 1.4tmi oldugundan emin degilim.subaplari yakmayan yakmiyo iste
Bence öyle bir yakıt tüketiminiz varsa, kesinlikle LPG taktırmamalısınız.deniz33 link' Alıntı:O kişi ile iletişime geçmek isterim aslında. Hangi forum sitesinde olduğunu öğrenebilirmiyim. Bu arada benim arabamda yakıt ortalaması şehir içi 6,7 şuanda. Daha düşermi bilemiyorum ama LPG taktırmalımıyım ?